A Camelia illatcsalád

A Camelia illatcsalád

Kamélia parfüm

Tudtátok, hogy a kamélia Coco Chanel kedvence volt? A kaméliavirág a mai napig megjelenik a divatház kreálmányain, a nyakláncoktól kezdve a brossokon át a sminktermékekig, sőt az értékes kaméliaolaj a sminktermékek és bőrápolási készítmények gyakori összetevője. A kis fekete ruha és a tweed zakók mellett hamar a divatház egyik szimbólumává vált a virág. Na de térjünk át az Erbolario illatára, ami elegáns törtfehér-arany üvegben érkezik. Ismét nagyon tartós illatot alkotott a márka, de ezt el is várhatjuk hiszen nem eau de toilette-ről, hanem parfümről van szó. Az illat a nap folyamán végig más-más arcát mutatja, kifújáskor és az első néhány órában a kamélia dominál, majd a háttérbe vonul, hogy átadja helyét a borostyánnak és a tonkababnak, ami az illat alapját adja. Nem egy könnyű illat, egyértleműen őszre és télre ajánlom és inkább a 35 feletti korosztálynak - az elegáns, kifinomult dámák illata ez.

„A kamélia kifinomult illatai, az Elemi és a borostyán szenvedélye az egzotikusan fűszerezett Fava Tonkában teljesednek ki, ez adja meg ezen egyedülálló illat csábító és harmonikus jellegét… az élmény érzelmeink felszabadulásához hasonlítható.”


Kamélia testápoló krém

„A kínai hagyományban a kamélia jelképezi a tökéletes egységet. A kamélia így ebben a kifinomult illatos krémben, melynek gazdag állaga kellemes élményt nyújt, is tökéletes összhangban van a rendkívül hatékony növényi eredetű összetevőkkel. A könnyed, kellemes masszázs után tapasztalható bársonyos, sima bőr egy kiegyensúlyozott összetételű készítmény érdeme, amely egyesíti a japán kamélia magolaj, a növényi napraforgó és a nem szappanosítható olívaolaj tápláló és védő hatását a két különböző kaméliavirág levél- és virágkivonatának és a szójamagból kivont E-vitaminnak antioxidáns hatásával, melyek segítenek megelőzni, hogy a bőr fénytelenné váljon. Végül a len fehérjéi hidratáló hatásuk miatt kerültek a készítménybe: egy ilyen hatóanyagokból álló termék kiválóan biztosítja a bőr áhított frissességét és szilárdságát!”

A testápoló is hasonló színvilágú tégelyben érkezik mint a parfüm, tetején megjelenik a kaméliavirág rajza - nagyon szeretem az ilyen apró kis részleteket, szerintem teljesen fel tudja dobni a termékek csomagolását. Maga a krém halványrózsaszín és közepesen sűrű textúrájú, talán nyárra már egy picit túl nehéz az állaga de őszre, télre tökéletes. Az illata nem teljesen egyezik a parfümével, sokkal könnyedebb, púderesebb nála, de jól kiegészítik egymást. Az illata egyébként önmagában használva is tartósan megmarad, úgyhogy akinek tetszik az illat, de esetleg a parfümöt túl intenzívnek találja annak szuper választás egy ilyen illatos testápoló.


Copyright L'Erbolario Natúrkozmetikumok © 2019
Created by Ricci

PayPal PayPal PayPal PayPal PayPal Shipping