Menü
Kosár

Férfi kozmetikumok

FÉRFI KOZMETIKUMOK

Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: baobab gyümölcs és zöld kávé kivonata, hidrolizált édesmandula fehérje, felületaktív zab aminosavak, B5 provitamin, édes narancsból-, limeból-, zöld mandarinból-, citromból-, szegfűszegből-, pacsuliból- és copaibaból nyert illóolajok A Baobab sampont számos természetes il..
6.815 Ft
Nettó ár:6.815 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: kvaternizált méz, kakukkfű és babér kivonat, olívaolajból nyert felületaktív anyagok, zab aminosavak A mediterrán erdőből esténként áradó friss, jellegzetes illatot, valamint Itália napsütötte partjainak aromáját zártuk ebbe a termékbe. Gazdag összetétele hozzájárul,..
6.815 Ft
Nettó ár:6.815 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: üröm tárkony és genepi kivonat, felületaktív árpa aminosavai, cékla cukorból nyert betain, kvaternizált pantenol A munka, edzőterem és utazás világában forgó férfi hétköznapjainak gyakorlatává válik a szépségápolás ezzel a praktikus termékkel, amely egy friss tu..
6.815 Ft
Nettó ár:6.815 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: Ébenfa kivonat és desztillált víz, Cédrusfa protein hidrolizátum, Árpából nyert felületaktív aminosavak Egy ősi afrikai legenda szerint, az ébenfának erős energetizáló hatása van. Hasonlóképpen, ez a sampon és tusfürdő vitalitással ajándékozza meg egy hosszú, fáradságos n..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: fekete boróka és fekete kömény kivonat, fekete boróka desztillált vize, hidrolizált fekete szezámmag, felületaktív zab aminosavai, faszén Ez a praktikus termék valójában két elemet tartalmaz: a tusfürdő és sampon ideális a nap kezdeténél, hogy pozitív életerőt adjon,..
6.815 Ft
Nettó ár:6.815 Ft
Kiszerelés:: 500 ml
Ez a praktikus termék valójában két elemet tartalmaz: a tusfürdő és sampon ideális a nap kezdeténél, hogy pozitív életerőt adjon, és arra is, hogy egy sűrű nap végén élénk ápolásban részesüljünk, hogy visszanyerjük energiáinkat az edzés után. Fa- és citrusillatával a termék aromás és férfias, táplál..
8.495 Ft
Nettó ár:8.495 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: üröm levél kivonat, muskotályzsálya levél kivonata, muskotályzsálya levélből kivont desztillált víz, hanga levél kivonat, levendula kivonat, tápióka és cukornád felületaktív anyagok Ahogyan az ezüst különleges, érdekes és magával ragadó fénnyel ragyog, úgy a bőrének is új..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Kiszerelés:: 75+75 ml
Ez a csillogó, elegáns szett ideális ajándék önmagunk, és minden szerettünk számára. A Silver Bouquet termékek két speciális formuláját tartalmazza. A szett tartalma: Silver Bouquet tusfürdő - 75 ml Silver Bouquet folyékony testápoló krém - 75 ml..
7.595 Ft
Nettó ár:7.595 Ft
Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)