Ginepro Nero ismertető

Ginepro Nero ismertető

A Ginepro védelmet jelent


Hosszú, hegyes levelek, melyek a körülvevő levegőt élénk aromájukkal illatosítják. A zöld folt, amely a szélben mozog, amely puhán hajlik, de szoborszerű, amely növekszik hosszában vagy széltében az éghajlati körülmények szerint.

Erős, sztoikus, hősies, ellenálló, rugalmas növény. Egy szóval: szabad. Ez a boróka, legendás spirituális pajzsként használták a történelem folyamán annak védelmében, amit az ember a legjobban szeret. A múltban, például, az olasz családok az otthonhoz közel ültették el a boróka növényt, mert úgy tartották, hogy az megvédi őket a pestistől és a fertőző betegségektől; továbbá édes leveleivel megóv a kígyóktól és minden vadállattól. Gyakran boróka ágat helyeztek az otthonuk ajtajára és az istállókra, hogy elűzzék a gonosz szellemeket és megóvják az embereket és állatokat.

Vidéken pedig hagyomány szerint elégették a borókát a karácsonyi ünnepek alatt és aztán a belőlük származó szenet használták orvosságként és mágikus rituálék alatt.Mi a L’Erbolarionál ezt a védelem-érzetet szerettük volna megteremteni egy olyan termékcsaláddal, mely minden ember jól ápoltságát és életerejét védi.
A Ginepro energiát jelent

Országunk jellegzetes növénye a boróka, vitathatatlan főhőse történelmünknek és hagyományainknak. Ahogy láttuk,nem csupán elragadó íze hagyomány, hanem közismert előnyei is vannak, melyeket már az antik egyiptomiak is ismertek.

Az emberiségnek ez a különleges és hasznos növénye minden részét tekintve hasznosítható.A fa, például, berendezések, konyhai eszközök faragására, és néhány élelmiszer füstölésére szolgál, miközben rendkívül illatos. A bogyók, melyeknek lila színe van, savanyú és aromás ízükről híresek és épp ezért gyakran használják őket a konyhában, hogy ételeket, teákat, párlatokat és alkoholos italokat ízesítsenek vele.

Ezen felül évszázadok óta tudjuk, hogy bogyói nemcsak vízhajtó hatásúak, hanem fertőtlenítő, tonizáló és vérzéscsillapító hatással is bírnak.

A L’Erbolario kutatólaboratóriumai a bogyók tulajdonságaitól inspirációt nyerve létrehozták a Ginepro Nero termékcsaládot, mely kozmetikumokat az életerős és dinamikus férfi számára készítették, aki ezer elfoglaltság ellenére szeretne időt és energiát szánni önmaga ápolására. A boróka bogyókból desztillált vizet és értékes kivonatot vontunk ki, melyeket szezámmag-kivonattal és fekete köménnyel kevertünk. Ezek értékesebbé teszik a termékeket, képesek életerőt adni, köszönhetően hatóanyagaiknak és életerős, bátor illatuknak. Egy termékcsalád, amely minden férfi bőréről gondoskodik és kényeztet jótékony hatásával. Nem véletlenül jelenti tehát a boróka bogyó neve olaszul azt is, hogy ’ölelni’.Copyright L'Erbolario Natúrkozmetikumok © 2019
Created by Ricci

PayPal PayPal PayPal PayPal PayPal Shipping