Hajnal Bettina: L'Erbolario Silver Bouquet termékcsalád / Teszt

Hajnal Bettina: L'Erbolario Silver Bouquet termékcsalád / Teszt

Silver Bouquet parfüm


Ha egy fiatal nőnek élete első minőségi illatát szeretném ajándékba adni, akkor biztosan ez lenne az. Szolid és ápolt érzetet kelt. Nőként talán úgy tudnám elképzelni, hogy egy laza hétvégi reggel, egy kellemesnek  ígérkező nap kezdetén fújnám magamra. Nem nyúlok érte minden nap, de nekem ez az illat teljesen megtestesíti a fiatalos bohémség esztétikáját. Könnyen viselhető, enyhén maszkulin hatású, friss, laza de karakteres illat, ami ad egy kis karakánságot viselőjének. Könnyű, tűnékeny, de mégis nagyszerű.Silver Bouquet szappan

Amiben csak lehet, elkezdtem áttérni a műanyagmentes csomagolású kozmetikumokra és ezt mindenképpen ki szeretném emelni a L’Erbolario termékeket illetően. Maga a szappan  a szokásos magas minőséget hozza amit a márkától már megszoktam. Igazi luxusszappan természetes összetevőkből. Nekem nagyon bevált, rendesen habzik, eléggé hidratál, mondhatjuk, hogy dobtam tőle egy hátast!


Silver Bouquet dezodor lotion

Mint tudjátok, már jó ideje olyan termékeket használok, melyek alumínium-származékoktól mentesek és természetes módon csökkentik az izzadást.

Nos ez a deo-lotion is egy ilyen darab. Összehúzza a pórusokat, elnyeli és semlegesíti a kellemetlen szagokat, fertőtleníti a bőrt és hidratálja is. Olyan nagyszerű növényi hatóanyagokat tartalmaz, mint a üröm levél kivonat, muskotályzsálya kivonat és levendula levelek kivonata.

Illata tökéletes, illeszkedik a parfümhöz, nagyon kellemes és friss érzést ad.


Silver Bouquet illóolaj

Nálam az illatosítás a parfümön kívülre is terjed. Ha a lakásunk illatosításáról van szó, nagyon odafigyelek, hogy mi az-az illat ami otthon is megállja a helyét. Egy dolgot mindnképpen tanácsolnék: szinte bármilyen  illatosításról is van szó, érdemes a drágább árkategóriát választani, mert az igényesebb daraboknak fényévekre van a minősége az olcsóbb „társaiktól”. Az illatosítók energiaszintünkre is hatást gyakorolnak, hiszen vannak az élénkítő, az összpontosítást segítő illatok és a nyugtató, pihentető illatok is. Ezt az illatot az összpontosítást segítő illatokhoz sorolnám. Munka közben kifejezetten érzem, hogy produktívabb vagyok ha a közelemben van. Nagyon kellemes, hidegebb, az óceánra emlékeztető illata van.


Silver Bouquet autóillatosító levélkartonnal

Már dobozában és kialakításában is elegáns illatosító természetesen prémium mivoltának köszönhetően. Nagyon egyszerű feltenni az autóban bárhová, gyakorlatilag ebben a részében nincs semmi különleges. A nagyszerűsége abban rejlik, hogy míg egy sima illtosítónak napról-napra csökken az illata, addig ezt bármikor újra befújhatjuk és hosszú hetekig élvezhetjük ezt az igazán kellemes illatot.

Kifejezetten örülök, hogy a L’Erbolario új termékek felé is nyitott, így megismerhettem ezt a remek kis illatosítót.


Copyright L'Erbolario Natúrkozmetikumok © 2021
Created by Ricci

PayPal PayPal PayPal PayPal PayPal Shipping