Íme a L’Erbolario Jáde kollekciója, ami pozitív energiákkal vesz körbe!

Íme a L’Erbolario Jáde kollekciója, ami pozitív energiákkal vesz körbe!

A L’Erbolario Natúrkozmetikumok laboratóriumában értékes növényi hatóanyagokból készült, természetes kozmetikumok készülnek, melyek között most már a ligúr tengerparton magasodó Jáde fák kivonatát tartalmazó termékek is megtalálhatók. A levelekből kivételes hidratáló hatású kivonat készült, amivel az arc és a test bőrét is különleges ápolásban részesíthetjük. Az eljárás során hátramaradt növényi részek sem vesztek kárba, azokból ugyanis – egyedülálló desztillációs technikával – olyan kímélő hatóanyagokat vontak ki, amelyek az érzékeny bőr ápolására is tökéletesek. Így született meg a L’Erbolario négy termékből álló legújabb kollekciója, ami érzéki megjelenésű, pozitív energiákat szabadít fel azokban, akik kipróbálják.


Jáde arc- és kéztisztító gél

 

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy az arctisztításhoz azt a folyékony szappant használják, amit eredetileg kézmosáshoz készítettek oda a fürdőszobába. Ez azért nem mindig jó ötlet, mert a folyékony szappanok többsége – bár kézmosáshoz tökéletes – nem alkalmas arra, hogy az arcunkat is azzal tisztítsuk. A L’Erbolairo újdonsága, a Jáde arc- és kéztisztító gélolyan gyengéd, hogy nyugodtan rábízhatjuk arcbőrünk ápolását is: olyan apró, ragyogó kristályok találhatók a könnyed állagú lemosóban, amelyek vízzel érintkezve tejszerű oldattá alakulnak, és kíméletesen távolítják el a bőrre rakódott szennyeződéseket. Úgy fejlesztették ki, hogy használata során megóvja a bőrfelszín természetes védőrétegét, amit a “sima” folyékony szappanok könnyen eltávolíthatnak, növelve az irritáció kockázatát. A friss illatú Jáde arctisztító gél használata után a bőr nem csak megtisztul, hanem érezhetően selymesebbé és puhábbá válik.

 

Jáde folyékony testápoló krém

 

Meglepően sokan mellőzik a testápolók használatát a nyári melegben azért, mert kellemetlennek érzik, ha a bőrük ragacsos marad a krémek felvitele után. Ez valóban zavaró, ám ha megtaláljuk azt a könnyed állagú, gyorsan felszívódó testápolót, ami nem hagy maga után ragacsos érzetet, nem kell lemondanunk a bőrápolásról. A L’Erbolario natúrkozmetikumok Jáde-növényből készült testápolója gazdag hidratáló kivonatokat tartalmaz, melyek selymessé és puhává varázsolják a bőrt. Ez a rendkívül kellemes textúrájú, fluid állagú folyékony testápoló olyan értékes hatóanyagokkal kényezteti a bőrt, mint amilyen például a kókusz- és a shea vaj, a szójamagból nyert E-vitamin és a taragumi. Használata után a friss és bársonyosan puha bőrt a Jáde-növény ellenállhatatlanul érzéki illata veszi körbe.

 

Jáde parfüm

 

Nem egyszerű rábukkanni a parfümök között arra, ami hosszú időre belopja magát a szívünkbe, épp ezért érdemes esélyt adni minél több illatnak, mielőtt döntünk. A mi egyik ideális jelöltünk a  drágakőre emlékeztető, ovális levelű Jáde növény kivonatából készült parfüm, ami egyszerre citrusos és virágos illatú, a borostyán illatjegyeivel fűszerezve. A Jáde apró fehér virágai teszik még különlegesebbé ezt az érzéki és kifinomult kompozíciót, ami a kínai hagyományok szerint képes arra, hogy pozitív energiákat szabadítson fel. Legfőbb összetevői: bergamot, sárga rózsa, fehér tea, Jáde-növény virága, egzotikus verbéna, borostyán.

 

Jáde tusolózselé

 

Mindegy, hogy egy fárasztó nap után, egy kiadós edzés után vágysz egy kis kényeztetésre, vagy hogy a reggeli zuhanyzást szeretnéd feldobni, hogy jól induljon a nap, ezzel a friss illatú tusolózselével nem fogsz mellé. A fürdéssel vagy zuhanyzással töltött időt igazán különlegessé teszik apró kristályai, amelyek a drágakövek színjátékára emlékeztetnek. Könnyed textúrájú, finoman tisztítja és ápolja a bőrt, bársonyos puhaságot és finom illatot hagyva maga után. Mindez kiváló minőségű, természetes eredetű összetevőknek köszönhető: a Jáde-növény hidratáló kivonatának és desztillált vizének, valamint a gyapot olajból, és árpából nyert aminosavak lágyító és védő hatásának.
Forrás: www.menoke.cafeblog.hu

Copyright L'Erbolario Natúrkozmetikumok © 2020
Created by Ricci

PayPal PayPal PayPal PayPal PayPal Shipping