Az indiai Jázmin illatcsalád

Az indiai Jázmin illatcsalád

Indiai Jázmin parfüm

Kezdem azzal, hogy ez a legtartósabb parfüm amit valaha használtam: amikor először kipróbáltam épp, hogy csak hozzáértem a kupakhoz, mégis többszörös kézmosás után is éreztem magamon, még másnap is. Szóval a tartossága 10/10. :) Nálam egy parfümnél a csomagolása legalább olyan fontos, mint maga az illat, imádom a kicsit vintage stílusú parfümös üvegcséket, amilyen ez is. A selyemszütyő csak tovább erősíti a vintage glamour életérzést, és maga az illat is klasszikusnak mondható, nagyon jól illenek egymáshoz. A fejillatot bergamott, ciprusi citrom, mandarinhéj, rózsatea, comoresi ylang ylang, a szívillatot indiai jázminoldat, gardénia, szerecsendió, fahéjfa, az alapillatot pedig vanília és tonka-bab oldat, benzoeviasz, szantálfa, fehér moha képezi. Rajtam a citrusos illatok egyáltalán nem hagsúlyosak, inkább a bergamott, a jázmin és a szandálfa az, amit külön-külön kiérezni a viselése során.


„Amikor a tiszta és elragadó indiai jázmin illata könnyedén árad a bőrből, érzékeivel varázslatos élményt tapasztalhat. Ennek a csodálatos, meleg parfümnek szárnyain utazhat, amely ízlésesen, mégis határozottan hozza ki Önből nőiségét.”


Inidiai Jázmin testápoló krém

A testápolókrémből csak egy utazóméretet próbáltam, de ez az 50 ml is jó pár alkalomra elég. A fehér színű krém közepesen sűrű állagú, én inkább a hűvösebb évszakokban szeretek ilyeneket használni, amikor jóval szárazabb a bőröm. A testápoló illata jóval visszafogottabb mint a parfümé, én is szívesen viselem, pedig a parfüm nekem már egy kicsit túl intenzív. A testápoló illata is nagyon sokáig érezhető, az utazócsomagban pedig egy kis tusfürdővel együtt érkezik egy pink neszeszerben, ami a nyaralások során nagyon praktikus lehet.

Az India Jázmin termékcsaládban a parfüm és testápoló krém mellett szappan, illatosított testpúder, tusfürdő, kézkrém, illóolaj és mini termékeket tartalmazó utazószett is található. Ide kattintva találjátok őket.

Copyright L'Erbolario Natúrkozmetikumok © 2019
Created by Ricci

PayPal PayPal PayPal PayPal PayPal Shipping