Ginepro Nero

Ginepro Nero

Ginepro Nero energizáló dezodor:

"- fekete borókával, szezámmaggal és fekete köménnyel -

Ez a hatékony dezodor fa- és citrusillatával biztosítja a frissességet az aktív és dinamikus embereknek. Ez az innovatív fitokomplexum alkalmas a túlzott izzadás csökkentésére, zsurló és a zsálya összetevőkkel semlegesíti a szagot. A test ezen érzékeny részének, a hónaljnak védelmében közreműködik az energizáló fekete boróka, a tonizáló köménymag, a hidratáló fekete szezámmag és a bőrtisztító hatású faszén. 

Fő összetevők: fekete boróka és fekete kömény kivonat, desztillált víz fekete borókából, hidrolizált fekete szezám, candeia alfa bizabolol, semlegesítő zsálya- és zsurló fitokomplexum, biotechonológiai trietilcitrát, kókuszos és repce deodoráns fitokomplexum, faszén. "Amikor először szagoltam ezt az illatot rögtön a Terre d'Hermes jutott róla eszembe, amit apukám nagyon sokáig használt és imádtam az illatát - a Ginepro Nero is egy hasonló elegáns, citrusos illatcsaládot képvisel, nagyon kifinomult illat. Érdekes egyébként, hogy a barátom és apukám is letesztelte az illatot és mindkettőjüknek nagyon tetszett, szóval nem köthető egy bizonyos korosztályhoz, szerintem bárkinek jól állhat. :) Ez egy alumíniumsó mentes dezodor, ami nem magát az izzadást akadályozza meg a pórusok összehúzásával, hanem a kellemetlen szagokat fedi el. Én mindig mindenkit arra bíztatok, hogy keressék a minél természetesebb összetevőjű, alumínium mentes deokat, mert már a mentes változatokból is elérhetőek szuper hatékonyak. :)

Ginepro Nero illatú illóolaj

"- fekete borókával, szezámmaggal és fekete köménnyel 

Mint egy féktelen mediterrán tánc, amely az érzékeket és a szívet találja el , ez az illat könnyedén száll majd kedvenc szobáiban, felfrissíti az atmoszférát és helyrehozza a lelket. Elég a rattanpálcákat elhelyezni az Ginepro Nero illatos oldatban, citrus és faillatával azonnal felszabadítja a levegőt és biztosítja környezetében a tartós frissességet. 

Fő összetevők: Borókabogyó, keserű narancs, elemi, cédrusfa és Sumatra benzin"Először fura volt, hogy egy férfiparfüm illatú illatosítót használjak otthon, alapvetően inkább egy visszafogottabb púderes vagy virágillatot tudtam volna elképzelni e célból, de mivel a Ginepro Nero egy citrusos illat - én akár uniszexnek is el tudom képzelni -, abszolút jól illett a lakásba, egyáltalán nem volt túl erős vagy tolakodó. Az elegáns fekete üveg a rattanpálcikákkal pedig dekorációs elemnek sem utolsó. :)

Copyright L'Erbolario Natúrkozmetikumok © 2020
Created by Ricci

PayPal PayPal PayPal PayPal PayPal Shipping