Menü
Kosár

100% Olaszország

Munkaerkölcs

Kozmetikumaink olyan gyártási közegben születnek, amelyben több mint 150 kolléga dolgozik derűs, kellemes és stimuláló környezetben, egészséges, barátságos, őszinte viszonyban. A L’Erbolarionál mindenki biztonságos munkakörnyezetben dolgozik, egyenlő esélyek között, senki nem szenved el diszkriminációt**, és mindenki munkáját értékeljük.


Globalitás az előállításban


Gyakran útnak indulunk gyönyörű országunkból, hogy közeli és távoli helyekre jussunk el. Bejárjuk a világot, hogy megtaláljuk a megfelelő alapanyagokat. Voltunk már Guatemalában és Marokkóban, hogy Aloe levelet gyűjtsünk és Argán olajhoz jussunk, kalandoztunk Afrikában, ahol hatalmas baobab és kolbászfák varázsoltak el minket, és megálltunk a Maluku-szigeteken, ahol gyönyörű, ébenfekete hajú nők osztották meg velünk szépségük titkát.


…de a gyártás minden szakasza itthon zajlik


Tevékenységünk minden szakasza, a gyártástól a minőségellenőrzésig, a készülő terméktől a csomagolásig, gyártási helyünkön, Lodiban zajlik: az előállítás egyetlen szakaszát sem helyeztük át a harmadik világ valamely országába, ahol az emberi jogok és a dolgozók alapvető jogai sérülhetnek. Büszkén jelentjük ki, hogy fitokozmetikumaink gyártási helye 100%-BAN OLASZORSZÁG!