Menü
Kosár

Periplo

A mediterrán éjszaka babértól és kakukkfűtől illatozó szellője ihlette ezt a friss parfümöt.

Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: babér kivonat, kakukkfű kivonat, kamillából nyert alfa bisabololo A mediterrán erdő friss illatát érezheti a Periplo borotvahab használatakor. Segít, hogy a borotválkozás a lehető legkönnyebb legyen. A kakukkfű és a babér kivonatának köszönhetően a borotválkozás befe..
5.835 Ft
Nettó ár:5.835 Ft
Kiszerelés:: 100 ml
Funkcionális összetevők: olívaolaj, repceolaj, alfa bisabololo, mentol, kakukkfű kivonat, babér kivonat, pantenol, búzac, béta glükán, hialuronsav, búzacsíra kivonat keramidja A mediterrán erdő és a tenger illatát idézi fel ez az arcszesz, amelytől a borotválkozás új, eddig ismeretlen élménn..
9.425 Ft
Nettó ár:9.425 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: kakukkfű, babér, zöld mandarin, szantálfa A mediterrán éjszaka babértól és kakukkfűtől illatozó szellője ihlette ezt a friss parfümöt...
17.000 Ft
Nettó ár:17.000 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: kvaternizált méz, kakukkfű és babér kivonat, olívaolajból nyert felületaktív anyagok, zab aminosavak A mediterrán erdőből esténként áradó friss, jellegzetes illatot, valamint Itália napsütötte partjainak aromáját zártuk ebbe a termékbe. Gazdag összetétele hozzájárul,..
6.815 Ft
Nettó ár:6.815 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: kakukkfű és babér kivonatok, alpha bisabolol, felületaktív olíva- és repceolaj, búzakeményítő Finom szappanmentes szappan: a Periplo ezen terméke tökéletesen tisztítja a bőrt, anélkül, hogy kiszárítaná, sőt puhává és bársonyossá teszi. Összetevői között megtalálható a bőr..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)