Menü
Kosár

A dália színei

Mexikó nemzeti virága tiszteletet, együttérzést, méltóságot és eleganciát képvisel. A  virágszirmok selymességének gazdagsága bővelkedik a rózsaszín, a narancssárga, a piros, a fehér, a lila minden lehetséges árnyalatával.   
 

Kiszerelés:: 280 ml
Funkcionális összetevők: desztillált víz százlevelű rózsa illattal, dália virág illatú kivonat és desztillált víz, dália protein hidrolizátum, felületaktív rizs aminosavak Ezen az érzéki, de ugyanakkor diszkrét lemosó gélen keresztül megtapasztalhatod a dáliák egzotikus szépségét. Ebből..
4.345 Ft
Nettó ár:4.345 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: dáliából nyert kivonat és protein hidrolizátum, növényi eredetű paszta, kókusz-, repce-, és napraforgóolajból, golgotavirág olaj, olívavaj, shea vaj A dália színei növényi szappant a dália virág kivonata gazdagítja és a belőle készült protein hidrolizátum gondoskodik bőre..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
A dália színei illóolaj retro stílusú üvege eleganciát kölcsönöz szobájának, miközben elárasztja a levegőt különleges illattal, miközben a dália szirmokat idézi meg. Illatcsalád: Citrusos – Virágos – Gyümölcsös – Fás  ..
10.795 Ft
Nettó ár:10.795 Ft
Kiszerelés:: 15 ml
Illatjegyek: édes narancs, pálmarózsa, fehér szőlő, dália, cédrusfa, egyiptomi muskátli. Az egzotikus dáliák átutazták az összes kontinenst azért, hogy megismerhessük pazar szépségüket, melyet ez a nőies, elbűvölő parfüm a nőies és virágos illatjegyei által idéz meg...
7.150 Ft
Nettó ár:7.150 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: édes narancs, pálmarózsa, fehér szőlő, dália, cédrusfa, egyiptomi muskátli. Az egzotikus dáliák átutazták az összes kontinenst azért, hogy megismerhessük pazar szépségüket, melyet ez a nőies, elbűvölő parfüm a nőies és virágos illatjegyei által idéz meg...
17.000 Ft
Nettó ár:17.000 Ft
Kiszerelés:: 300 ml
Funkcionális összetevők: dália virágból nyert kivonat, hidrolizált fehérje és desztillált víz, desztillált víz százlevelű rózsából, bio napraforgó olaj, golgotavirág- és kókusz olaj, olíva vaj,  shea vaj, szójamagból nyert E-vitamin A dália színei illatos testápoló krémnek kös..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Elegáns ajándékcsomag A dália színei termékekkel! A doboz tartalma: A dália színei parfüm 50 ml A dália színei tusolózselé 250 ml A dália színei testápoló krém 300 ml A termékeket ajándék díszdobozzal és csomagolással küldjük! A doboz mérete, mintázata eltérő lehet, a kép c..
35.395 Ft
Nettó ár:35.395 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: dália virág illatú kivonat és desztillált víz, dália protein hidrolizátum, desztillált víz százlevelű rózsa illattal, felületaktív rizs aminosavak A dália színei tusolózselé az érzékek birodalmába invitál bennünket: a fürdés vagy a zuhanyzás nagyon kellemessé válik, köszö..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Ez a dália virág alakú illatosított karton ideális szekrények, fiókok, autók illatosításához. Illatjegyek: Citrusos – Virágos – Gyümölcsös – Fás..
1.765 Ft
Nettó ár:1.765 Ft
Mutasd 1 tól 9 -ig 9 (1 oldalakat)