Menü
Kosár

Bíbor Rózsa

Egy rózsa van csak, amely képes a modern nőiesség illatát újrateremteni...

Kiszerelés:: 125 ml
Ennek az innovatív készítményünknek a textúrája minden bizonnyal igazi meglepetés lesz bőre számára a benne megtalálható parlagi rózsa olajos kivonatának, a zabolajnak és a bio napraforgóolajnak köszönhetően: a vízcseppek és az olaj finoman bársonyos emulzióvá alakulnak. A termék ideális masszíro..
10.985 Ft
Nettó ár:10.985 Ft
Kiszerelés:: 200+ 250 ml
Elegáns ajándékcsomag a Bíbor Rózsa illatcsalád termékeivel.A csomag tartalma:Bíbor Rózsa tusfürdő 250 mlBíbor rózsa illatos testápoló krém 200 mlA termékeket ajándék díszdobozzal és csomagolással küldjük!..
19.045 Ft
Nettó ár:19.045 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Ennek az illatos szappannak az eleganciája egy vörös tüllfátyolba csavart rózsáéval ér fel. Lágy habja gyengéd tisztítást biztosít a bőrnek, a növényi hatóanyagokkal együttesen pedig a bőrlágyító, bőrpuhító tulajdonságokkal is rendelkezik. Ez egy kicsi, ámde illatos szépségszertartás, hasonlóan ahho..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Limitált kiadás! A pillanat leírása, amikor egy rózsabimbó gyönyörű virággá nyílik. Ezt a kihívást vállalta fel ez a finom virágos-citrusos illatú testápoló krém. Lágy textúra kíséri a rituálét, amely a hidratáló és tonizáló növényi alapú funkcionális anyagok triójával, valamint a kakaó és a shea..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Helyezze el ezt a vörös színű üvegbe zárt virágcsokrot, amikor fel szeretné idézné otthonában, környezetében a frissesség gondolatát.  Használat: Távolítsa el a kupakot, tegye a kapszulát az üveg nyakába, majd merítse bele az illatpálcákat...
10.795 Ft
Nettó ár:10.795 Ft
Kiszerelés:: 75 ml
Limitált kiadás: PP-tégely, rózsaszín  pamut kesztyűvel A kezünknek különleges gondoskodásra van szüksége, ugyanúgy ahogy a kertész rózsáinak is, tehát a rózsaszirmok azonosak a kezeinkkel: bájosak és finomak is egyszerre. A mandulaolaj bőrvédelmező és bőrlágyító, a zabolaj tömörítő hatását ..
4.985 Ft
Nettó ár:4.985 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Finom, virágos illat, amely minden nő szépségét kiemeli. A mandarin ellenállhatatlan citrusos jegyeivel nyit, a legromantikusabb virággal, a vörös rózsával karöltve. Az illat közepén a gyöngyvirág lágy jegyeivel találkozik az írisz elegáns és fenséges jegyeivel. Végül pedig a pézsma intenzíven el..
17.215 Ft
Nettó ár:17.215 Ft
Kiszerelés:: 125 ml
A Bíbor rózsa párna- és lakásillatosító spray egy váratlan illat, amely az álmodozás jegyében született meg. Ennek a lakásillatosítónak az álomszerű jegyei megbódítják a helyiségeket és ugyanakkor ellazítják az elmét. Használat: Permetezzen belőle a helyiségekre egy méteres magasságból vagy fél ..
7.755 Ft
Nettó ár:7.755 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Mi a csodálatos abban, hogy egy csokor rózsát egy tusfürdőben örökítenek meg? A lágy szirmok simogatása felébreszti az érzéseket és kellemes harmóniaérzetet közvetít. Ez a tusfürdő is a parlagi rózsa kivonattal, desztillált vízzel frissítő, hidratáló hatást fejt ki és a bőrt olyan puhává és f..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Mutasd 1 tól 9 -ig 9 (1 oldalakat)