Menü
Kosár

Otthon

OTTHON

Kiszerelés:: 200 ml
Friss és romantikus illat, amely kiemeli a Provence-i rózsa, a rózsabors és a mályvarózsa jegyeit. Tökéletes izgalmas „rózsás” illat, amely a ház minden helyiségét kiemeli. Helyezze a kis pálcikákat az elegáns üvegbe, hogy az otthon vagy az iroda bármelyik helyiségébe a kényelem és a pih..
10.795 Ft
Nettó ár:10.795 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
A dália színei illóolaj retro stílusú üvege eleganciát kölcsönöz szobájának, miközben elárasztja a levegőt különleges illattal, miközben a dália szirmokat idézi meg. Illatcsalád: Citrusos – Virágos – Gyümölcsös – Fás  ..
10.795 Ft
Nettó ár:10.795 Ft
Ez a dália virág alakú illatosított karton ideális szekrények, fiókok, autók illatosításához. Illatjegyek: Citrusos – Virágos – Gyümölcsös – Fás..
1.765 Ft
Nettó ár:1.765 Ft
Kiszerelés:: 125 ml
Eredetiség és pozitivitás: ezen előnyökkel kecsegtetnek környezetillatosító termékeink, melyek az Accordo Arancio élettel teli, friss illatát árasztják. Elég, ha belehelyezi a pálcákat a flakonban található oldatba, és máris elfelejtheti a zárt falak közt keletkező szagokat, illetve a hosszú órákig ..
7.495 Ft
Nettó ár:7.495 Ft
Ázsiai hajnal illóolaj pálcikákkal
Új
Kiszerelés:: 125 ml
A friss, tiszta illatok, vizes és virágos jegyekkel gazdagítva, elhelyezve egy elegáns üvegflakonban, amely tökéletes a szobák illatosítására és díszítésére...
9.795 Ft
Nettó ár:9.795 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Helyezze el ezt a vörös színű üvegbe zárt virágcsokrot, amikor fel szeretné idézné otthonában, környezetében a frissesség gondolatát.  Használat: Távolítsa el a kupakot, tegye a kapszulát az üveg nyakába, majd merítse bele az illatpálcákat...
10.795 Ft
Nettó ár:10.795 Ft
Kiszerelés:: 125 ml
A Bíbor rózsa párna- és lakásillatosító spray egy váratlan illat, amely az álmodozás jegyében született meg. Ennek a lakásillatosítónak az álomszerű jegyei megbódítják a helyiségeket és ugyanakkor ellazítják az elmét. Használat: Permetezzen belőle a helyiségekre egy méteres magasságból vagy fél ..
7.755 Ft
Nettó ár:7.755 Ft
Kiszerelés:: 125 ml
A lenyűgöző kamélia illat nemcsak a saját stílusunk kifejezésére, hanem otthonunk barátságosabbá, befogadóbbá tételére is tökéletesnek bizonyul. Harmonikus és csábító esszencia, amely egzotikus árnyalatokkal tölti be környezetét, az illat kifinomultsága és eleganciája pedig ..
7.495 Ft
Nettó ár:7.495 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Az ébenfa egy nagyon értékes fa, melyet világszerte különböző hangszerek – hegedűk, gitárok – készítésére vagy azok díszítésére használnak, hogy édes dallamok születhessenek meg általuk. A hangok harmóniája szobáiban is ott lehet, az Ébenfa akkordjai illatpálcáinak köszönhetően, lenyűgöző illatával ..
10.795 Ft
Nettó ár:10.795 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
A szardíniai tengerpart friss öblének nyugalmát és jóérzését kelti. Egyszerűen merítse el a fapálcikákat az illatos oldatba, hogy a levegőt elárassza a sós tenger és a víz hangulata. Az illóolaj segítségével lakását elárasztja a friss földközi-tengeri szellő érzete.  ..
10.795 Ft
Nettó ár:10.795 Ft
Kiszerelés:: 125 ml
A tenger habos hullámainak ritmikus hangja, a vízen fekvő virágok végtelen illata és a sós szél köszön vissza ebben az illatban, amely minden évszakban elárasztja majd a szobáját, köszönhetően az illatpálcikáknak, amik kifinomult berendezési tárgyak és egyben praktikus illatosítók is. A..
7.495 Ft
Nettó ár:7.495 Ft
Kiszerelés:: 125 ml
Ebben a csodálatos illatban a frangipáni egzotikus, virágos jegyei keverednek a cédrusfa és a borostyán átölelő jegyeivel, ezáltal elhozva a frissesség meleg érzését otthonunkba.Helyezze a kis pálcikákat az elegáns üvegbe, hogy az otthon vagy az iroda bármelyik helyiségébe a kényelem és a pihenés ha..
9.295 Ft
Nettó ár:9.295 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 30 (3 oldalakat)