Menü
Kosár

Játékszabályzat

1.1. A L’erbolario Hungary promóciós nyereményjátékot hirdet a Facebook oldalán “Mikulás nyereményjáték” címmel.

(https://www.facebook.com/photo?fbid=580791190716705&set=a.505820148213810)

1.2. A Facebook a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz. A promóció szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos felelősség a Szervezőt terheli.

2. A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ ÉS ABBÓL KIZÁRT SZEMÉLYEK

2.1. A Játékban részt vehet minden olyan természetes személy, aki Magyarországon, szegedi tartózkodási,- vagy lakhellyel, valamint Facebook adatlappal rendelkezik (továbbiakban: Résztvevő).

2.2. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező munkavállalói.

2.3. A Résztvevő a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte és elfogadja a részvételi szabályzatot.

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

3.1 A Játék időtartama 2022.12.01. 15:15 - 2022.12.06. 00:00. A Játék lezárását követően leadott hozzászólások érvénytelenek.

4. A JÁTÉKBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELE

4.1. Játékban részt vehet minden olyan, jelen szabályzat 2. pontjában meghatározott személy, aki a nyereményjáték bejegyzése alatt hozzászólásban megírja az ajándékozni kívánt termék nevét..

4.2. A Szervező más részvételi módot nem fogad el. Kizárólag a Facebook oldalon, a nyereményjáték bejegyzése alatt leadott hozzászólások fogadhatók el részvételként.

5. DÍJAK ÉS SORSOLÁS

5.1. A szervező a Játék befejezését követően 1 db Bíbor rózsa lakásillatosító spray-t sorsol ki a helyes megfejtők között. A sorsoláson 1 fő nyertest sorsolunk.

Sorsolás időpontja: 2022.12.06.

Sorsolás véletlenszerűen: https://commentpicker.com/

5.2. A Nyeremény más termékre vagy készpénzre át nem váltható.

6. NYERTES ÉRTESÍTÉSE ÉS KIHIRDETÉSE, A NYEREMÉNY ÁTVÉTELE

6.1. A Szervező a Nyertest az Általa a Facebook oldalán megadott elérhetőségein, e-mail-ben, telefonon, vagy Facebook üzenet formájában értesíti, az elérhető adatok alapján, a sorsolástól számított 30 percen belül. Ha az elérhető személyes adatok alapján nem lehet a Nyertest értesíteni 30 percen belül, vagy ha visszautasítja a nyereményt, a fenti mechanizmus révén, a soron következő pótnyertesek kerülnek kiválasztásra, a sorsolás sorrendjében, egyéb esetben a Nyeremény elvész.

6.2. A nyereményt az egyeztetést követő első munkanapon adjuk postára.

7. SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE

7.1. A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy az Agami ‘93 Kft. a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek az Agami ’93 Kft. ezen információkat nem adja tovább. Az Agami ’93 Kft. kötelezettséget vállal arra, hogya résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.