Menü
Kosár

Shea Vaj

A shea vaj az afrikai nők pótolhatatlan szépségtitka már ősidők óta. A karité fa diójából készül, amit a „fiatalság fájának” is neveznek. 

Kiszerelés:: 5,5 ml
Funkcionális összetevők: fair trade shea vaj, rizsviasz, szójababból nyert E vitamin, béta karotin Hideg időben a csekély hidratáltság miatt az ajkak repedezetté válnak. Ilyenkor jól jön a shea vaj  lágyító, tápláló hatása. A shea vaj könnyen beszívódik, védi és új szépséggel ajándékozza meg..
3.050 Ft
Nettó ár:3.050 Ft
Kiszerelés:: 300 ml
Funkcionális összetevők: fair trade sheavaj, shea vaj felületaktív anyaga, kókuszpép desztillátum, tömjénfa kivonat, kókusz kivonat Egy mozgalmas nap vagy ébredés után is ideális e tápláló fürdőkrém, hogy felébressze az érzékeit és energiáját. Az afrikai shea vaj kétféle módon jelenik meg a termé..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Kiszerelés:: 35 ml
Funkcionális összetevők: fair trade shea vaj, szójamagból nyert E vitamin, kókuszpép desztillátum, tömjénfa kivonat, kókusz kivonat, gránátalma szterin Különösen a hidegebb évszakban, a hideg idővel kezeink is környezeti hatásoknak vannak kitéve. Az év többi szakaszában a gyakori kézmosások és az..
35.395 Ft
Nettó ár:35.395 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: fair trade shea vaj, kakaóvaj, kókuszvaj, bio napraforgó olaj, gránátalma szterinek, szójamagból nyert E vitamin, kókuszpép desztillátum, tömjénfa kivonat, kókusz kivonat A shea vajat az afrikai nők a „fiatalság fájának” nevezik, hiszen kiváló hidratáló és bőrlágyítő tula..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 120 ml
Funkcionális összetevők: fair trade shea vaj, szójamagból nyert E vitamin A shea vaj az afrikai nők által használt titkos szépségelixír. Valóban hihetetlen tápláló tulajdonságainak köszönhetően a shea vaj a legtöbb hajtípust puhává teszi, ez igaz még a száraz haj esetén is. Rendkívüli bőrpuhító é..
11.499 Ft
Nettó ár:11.499 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)