Menü
Kosár

Ébenfa

A tűz, az energia és az erő szimbóluma,  mely ellenállhatatlan varázsát sötét színének és fenséges eleganciájának köszönheti. Közismert, hogy a szamurájok kardját ebből készítették,  mivel ez a fa jelképezte a védelmet és a hatalmat.

Egy kifinomult díszdoboz az Ébenfa illatcsalád termékeivel.A doboz tartalma:Ébenfa borotvahabÉbenfa borotválkozás utáni arcszeszÉbenfa parfüm 50 mlÉbenfa szappanA termékeket ajándék díszdobozzal és csomagolással küldjük!A doboz mintázata, mérete eltérhet, a kép csak illusztráció!..
33.745 Ft
Nettó ár:33.745 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: ébenfa kivonat, cédrusfa protein hidrolizátum, kakaóvaj, organikus candeia fából kivont alfa-bisabolol, természetes mentol Az ébenfa borotvahab az ébenfa kivonatával előkészíti arcát a borotvával való találkozásra. Az alfa-bisabololnak és az ébenfa kivonatnak köszönhetően..
5.835 Ft
Nettó ár:5.835 Ft
Kiszerelés:: 100 ml
Funkcionális összetevők: organikus candeia fából kivont alfa-bisabolol, szuperkritikus szén-dioxiddal kivont biológiai gyömbér kivonat, marula olaj, feketekömény olaj, ébenfa olajos kivonata, ébenfa desztillált víz, szójamagból nyert E-vitamin, természetes mentol Az ébenfa a világon sok nép ..
9.425 Ft
Nettó ár:9.425 Ft
Kiszerelés:: 100 ml
Funkcionális összetevők: szakállzuzmóból készült uzninsav sója, biotechnológiai trietil-citrát, szagsemlegesítő fitokomplexum zsúrlóból és zsályából, dezodoráló fitokomplexum kókuszból, ébenfa kivonat és desztillált víz, organikus candeia fából kivont alfa-bisabolol A mindennapos kihívások és köt..
5.985 Ft
Nettó ár:5.985 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Az ébenfa egy nagyon értékes fa, melyet világszerte különböző hangszerek – hegedűk, gitárok – készítésére vagy azok díszítésére használnak, hogy édes dallamok születhessenek meg általuk. A hangok harmóniája szobáiban is ott lehet, az Ébenfa akkordjai illatpálcáinak köszönhetően, lenyűgöző illatával ..
10.795 Ft
Nettó ár:10.795 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: grapefruit, mandarin, ébenfa, fekete bors, balzsamos szuhar, kanárifa Az ébenfa a tűz, az energia és az erő szimbóluma, mely ellenállhatatlan varázsát sötét színének és fenséges eleganciájának köszönheti. Az ébenfa férfi parfüm magában rejti az ébenfa minden rejtélyét és báját. Erőte..
17.000 Ft
Nettó ár:17.000 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: Ébenfa kivonat és desztillált víz, Cédrusfa protein hidrolizátum, Árpából nyert felületaktív aminosavak Egy ősi afrikai legenda szerint, az ébenfának erős energetizáló hatása van. Hasonlóképpen, ez a sampon és tusfürdő vitalitással ajándékozza meg egy hosszú, fáradságos n..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: ébenfa kivonat, cédrusfa protein hidrolizátum, marula olaj, fekete köményolaj, növényi eredetű tisztító paszta kókusz-, repce- és napraforgó olajból Az ébenfa kivonat antioxidáns és bőrvédelmező hatása gazdagítja ezt a bőrlágyító olajokban  bővelkedő szappant. A maru..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)