Menü
Kosár

Camelia

A tökéletességre és a szépségre való törekvés...

Kiszerelés:: 125 ml
A lenyűgöző kamélia illat nemcsak a saját stílusunk kifejezésére, hanem otthonunk barátságosabbá, befogadóbbá tételére is tökéletesnek bizonyul. Harmonikus és csábító esszencia, amely egzotikus árnyalatokkal tölti be környezetét, az illat kifinomultsága és eleganciája pedig ..
7.495 Ft
Nettó ár:7.495 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: kamélia, elemi (kanárifa gyanta), tonkabab és borostyán  A kamélia kifinomult illatai, a kanárifa és a borostyán szenvedélye az egzotikusan fűszerezett tonkababban teljesednek ki, ez adja meg ezen egyedülálló illat csábító és harmonikus jellegét… az élmény érzelmeink felsza..
17.000 Ft
Nettó ár:17.000 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: növényi alapú tisztító paszta kókusz-, napraforgó- és repceolajból, camelia sinensis levelének és japán kaméliafa virágának kivonata, japán kamélia magolaj, hidrolizált lenfehérje A szappan a kiváló összetevőinek köszönhetően nem csak alaposan tisztít, de a bőr szépségéne..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: camelia sinensis levelének és japán kamélia virágának kivonata, japán kamélia magolaj és organikus napraforgó olaj, szappanosíthatatlan olívaolaj frakció, szójabab magból nyert E vitamin, hidrolizált lenfehérje A kamélia krém gazdag állaga kellemes élményt nyújt a re..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 300 ml
Funkcionális összetevők: camelia sinensis teafa levele és japán kamélia virágának kivonata, felületaktív aminosavak zabból, hidrolizált lenfehérje A készítményben található zab felületaktív aminosavainak, illetve a len hidrolizált fehérjéiből nyert tisztító hatású gyengéd, felületaktív anyagnak k..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)