Menü
Kosár

Ázsiai hajnal

Harmonikus, magával ragadó illat, amelyet a lótuszvirág kecsessége és tisztasága ihletett.

Ázsiai hajnal illatosított szappan
Új
Kiszerelés:: 100 g
Az egyszerű tisztálkodási rituálét a tiszta gyönyör pillanatává varázsolhatja ennek az illatos szappannak a finom vizes-virágos jegyeivel. Jellemző funkcionális összetevők: lótuszvirág kivonat, rizscsíraolaj, rizs aminosavak, növényi alapú tisztító paszta kókusz-, repce- és napraforgóolajból...
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Ázsiai hajnal illatosított testápoló krém
Új
Kiszerelés:: 250 ml
Az ősi ázsiai kultúrákban a szépség megtestesítője, a lenyűgöző lótuszvirág a főszereplője ennek a gazdag illatú krémnek, a rizsből származó értékes hatóanyagok mellett. Minden egyes alkalmazás után a test bőre puha és jól táplált lesz, gyengéd illatos ölelésbe burkolózva. Jellemző funkcioná..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Ázsiai hajnal illóolaj pálcikákkal
Új
Kiszerelés:: 125 ml
A friss, tiszta illatok, vizes és virágos jegyekkel gazdagítva, elhelyezve egy elegáns üvegflakonban, amely tökéletes a szobák illatosítására és díszítésére...
9.795 Ft
Nettó ár:9.795 Ft
Ázsiai hajnal kézbalzsam
Új
Kiszerelés:: 75 ml
Limitált kiadás- kesztyűvel!Gazdag textúrájával, finom vizes és virágos jegyeivel ez a szépségápoló kezelés puhaságot és táplálást biztosít a kéznek. Használat: Finoman masszírozza be, amíg teljesen felszívódik, vagy az intenzívebb hatás érdekében vigyen fel egy bőséges, egyenletes réteget, húz..
5.875 Ft
Nettó ár:5.875 Ft
Ázsiai hajnal lábbalzsam
Új
Kiszerelés:: 100 ml
Limitált kiadás - tabi pamut zoknival!Lótuszvirág kivonattal és rizscsíra olajjal készített különleges rituálé, amely ápolást és jó közérzetet biztosít a lábaknak. Használat: Finoman masszírozza be, vagy az intenzívebb hatás érdekében vigyen fel egy bőséges, egyenletes réteget, húzza fel a zokn..
8.385 Ft
Nettó ár:8.385 Ft
Ázsiai hajnal Mesés kézápolás szett
Új
Kiszerelés:: 50 ml + 7,5 m
Limitált kiadás!Egy kis, de nagyon különleges szépségápolási rituálé a kéznek, amely tartalmaz egy tápláló köröm- és körömágyápoló olajat, valamint egy puhító, tápláló illatos krémet.A Mesés kézápolás tartalmaz:          Tápláló kézkrém 50 ml      &nb..
9.045 Ft
Nettó ár:9.045 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Harmonikus, magával ragadó illat, amelyet a lótuszvirág kecsessége és tisztasága ihletett. Az érzékek szelíd ébredése a nyugodt víz közepén a hajnal első fényénél, amikor minden csendes és a lótuszvirágok finoman kibontják harmatos szirmaikat.Illatleírás: citrusos- virágos- pézsmásFejjegy: citru..
17.000 Ft
Nettó ár:17.000 Ft
Kiszerelés:: 15 ml
Harmonikus, magával ragadó illat, amelyet a lótuszvirág kecsessége és tisztasága ihletett. Az érzékek szelíd ébredése a nyugodt víz közepén a hajnal első fényénél, amikor minden csendes és a lótuszvirágok finoman kibontják harmatos szirmaikat.Illatleírás: citrusos- virágos- pézsmásFejjegy: citru..
7.150 Ft
Nettó ár:7.150 Ft
Ázsiai hajnal Tündöklő arc szett
Új
Kiszerelés:: 8,5 g + 7 ml
Limitált kiadás!Egy különleges készlet, amelyet úgy terveztek, hogy fényárban ússzon az arc, beleértve az ezüstös fényesítő hatású púdert és a fényesítő szájfényt. Az eredményt a szép tükörben lehet megcsodálni!A Tündöklő arc szett tartalmaz:Fényes hatású púder selyempor 8,5 gFényesítő szájfény ..
16.745 Ft
Nettó ár:16.745 Ft
Ázsiai hajnal tusfürdő
Új
Kiszerelés:: 250 ml
Mint a természet csodája, a lótuszvirág érintetlenül emelkedik a víz fölé, hogy megmutassa lélegzetelállító tökéletességét és tisztaságot szimbolizálva. Ez a kecsesség ihlette a tusfürdőt, amely megtisztítja és illatosítja a testet, harmonikus vizes és virágos jegyekkel burkolva azt. Jellemző..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Mutasd 1 tól 10 -ig 10 (1 oldalakat)