Menü
Kosár

Accordo Viola

Az összhang, amely a friss szellemet az ibolya virágos bűvöletével egyesíti. Valóban tökéletes, egy erdei hang. Érzelmek, álmok, gondolatok… tiszta érzelmek,melyek készek megnyilvánulni ebben a kellemes, szenvedélyes illatban.

Kiszerelés:: 300 ml
Funkcionális összetevők: árvácska és illatos ibolya kivonat, felületileg aktivált zab aminosavak, hidrolizált rizsfehérje Az ibolyát már ősidők óta minden nép nagy becsben tartja szirmainak egyszerű eleganciája és fenséges illatának finomsága miatt. Ennél az illatos, bársonyos tusfürdőn..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Accordo Viola illatú Eau de Parfum
Legnépszerűbb
Kiszerelés:: 50 ml
Az összhang, amely a friss szellemet az ibolya virágos bűvöletével egyesíti. Valóban tökéletes, egy erdei hang. Érzelmek, álmok, gondolatok… tiszta érzelmek, melyek készek megnyilvánulni ebben a kellemes, szenvedélyes illatban.Illatjegyek: ibolyalevélből nyert illatanyag, kunkor virág, jázmin kivona..
17.000 Ft
Nettó ár:17.000 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: növényi alapú tisztító paszta kókusz-, napraforgó- és repceolajból, árvácska- és ibolya kivonat, pamutmagolaj, hidrolizált rizsfehérje A szappan kiváló minőségű összetevőinek köszönhetően könnyedén bársonyossá, rugalmassá varázsolja a bőrfelületet, és megőrzi tónusosságát..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: árvácska és ibolya kivonat, pamut- és babassu olajok, szappanosíthatatlan olívaolaj frakció, szójababból nyert E vitamin, hidratáló komplex olajbogyóból és búzából A készítmény nagy mértékben hozzájárul a bőr frissességének megőrzéséhez: táplál, hidratál és hozzájáru..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 75 ml
Funkcionális összetevők: árvácska és ibolya kivonatok, pamutmagolaj, szójababból nyert lipidkivonatban lévő keramidok, jojoba viaszészterek, szójababból nyert E-vitamin, szappanosíthatatlan olívaolajfrakció Az árvácska és illatos ibolya kivonatok a kézbőr jól ápoltságának közvetítői, köszönhetően..
4.950 Ft
Nettó ár:4.950 Ft
Accordo Viola kézkrém 40 ml
Új
Kiszerelés:: 40 ml
Funkcionális összetevők: árvácska és ibolya kivonatok, pamutmagolaj, szójababból nyert lipidkivonatban lévő keramidok, jojoba viaszészterek, szójababból nyert E-vitamin, szappanosíthatatlan olívaolajfrakcióAz árvácska és illatos ibolya kivonatok a kézbőr jól ápoltságának közvetítői, köszönhetően kiv..
2.495 Ft
Nettó ár:2.495 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)