Menü
Kosár

Orgona

A virágok nyelvén az orgonának sok jelentése van, melyek között megtalálható az ártatlanság és az őszinteség is. A legfigyelemreméltóbb jelentés mégis az őszinte szerelem jelképe és két szerelmes első találkozásának érzelme.

Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: növényi alapú tisztító paszta kókusz-, napraforgó- és repceolajból, napraforgó- és repceolaj, orgona, gyapot- és kenderolaj, hidrolizált kenderfehérje, fehérmályva kivonatokEz a szappan megtisztítja a kéz és a test bőrfelületét, de ezzel együtt lággyá is teszi azt, köszönhet..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: orgona, gyapot-, kender- és organikus napraforgó olaj, szappanosíthatatlan olívaolaj frakció, kakaó és kókuszvaj, hidrolizált kender fehérje, fehérmályva kivonat, szójababból nyert E vitamin Az orgona két szerelmes első találkozásának jelképe. Az bőre is ehhez hasonló ext..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Egy egyszerű mozdulattal helyezze a rattan pálcákat az illatosított oldatba. A mágikus orgonavirág illat elárasztja környezetét, varázslatossá teszi azt, és elbűvölő, mágikus hangulatot teremt szobáiban.  ..
10.795 Ft
Nettó ár:10.795 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: orgona, narancsvirág, balzsamos szuhar, amber, cédrus Amikor az Orgona parfüm körülöleli egész testét és lelkét, meglepi majd a könnyed boldogságérzet, melyet ez az illat kínál, a tavasz örömét ajándékozva használójának. Ugyanis ahogyan azt a nagyszerű költő Amy Lowell is írja: ..
17.215 Ft
Nettó ár:17.215 Ft
Kiszerelés:: 300 ml
Funkcionális összetevők: orgona, fehérmályva kivonat, hidrolizált kender fehérje, aminosavak cukornádból A Syringavulgaris, avagy az orgona Serenella néven is ismert, amely a derűs kifejezésből ered. Ezt a derűt a tusfürdő használatakor bármikor megtapasztalhatja, köszönhetően annak, hogy bőrét h..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)