Menü
Kosár

Ginepro Nero

Egy termékcsalád, amely minden férfi bőréről gondoskodik és kényeztet jótékony hatásával.

Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: fekete boróka kivonatai, fekete kömény és fekete szezámmag, természetes mentol, Candeia alfa bisabolol, faszén A fekete borókás borotvahab, frissítő, energiával teli illatával, gyengéden, gondoskodóan felkészíti az arcbőrt a borotválkozásra, tonizálva a bőrt köszönh..
5.835 Ft
Nettó ár:5.835 Ft
Elegáns ajándékcsomag a Ginepro Nero termékeivel.A csomag tartalma:Ginepro Nero parfüm 15 mlGinepro nero energizáló tusfürdő 250 mlA termékeket ajándék díszdobozzal és csomagolással küldjük!A doboz mintázata, mérete eltérhet, a kép csak illusztráció!..
13.395 Ft
Nettó ár:13.395 Ft
Kiszerelés:: 100 ml
Funkcionális összetevők: fekete boróka kivonat, fekete boróka desztillált vize, fekete kömény olaj, fekete szezám hidrolizátum, candeiából nyert alfa bisabolol, mentol, szójababból nyert E vitamin, faszén A borotválás érzékeny folyamatát befejezve, minden férfi rábízhatja a bőrét erre a borotválk..
9.425 Ft
Nettó ár:9.425 Ft
Ginepro Nero energizáló dezodor
Legnépszerűbb
Kiszerelés:: 100 ml
Funkcionális összetevők: fekete boróka és fekete kömény kivonat, desztillált víz fekete borókából, hidrolizált fekete szezám, candeia alfa bizabolol, semlegesítő zsálya- és zsurló fitokomplexum, biotechonológiai trietilcitrát, kókuszos és repce deodoráns fitokomplexum, faszén Ez a hatékony ..
5.985 Ft
Nettó ár:5.985 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: fekete boróka és fekete kömény kivonat, fekete boróka desztillált vize, hidrolizált fekete szezámmag, felületaktív zab aminosavai, faszén Ez a praktikus termék valójában két elemet tartalmaz: a tusfürdő és sampon ideális a nap kezdeténél, hogy pozitív életerőt adjon,..
6.815 Ft
Nettó ár:6.815 Ft
Kiszerelés:: 500 ml
Ez a praktikus termék valójában két elemet tartalmaz: a tusfürdő és sampon ideális a nap kezdeténél, hogy pozitív életerőt adjon, és arra is, hogy egy sűrű nap végén élénk ápolásban részesüljünk, hogy visszanyerjük energiáinkat az edzés után. Fa- és citrusillatával a termék aromás és férfias, táplál..
8.495 Ft
Nettó ár:8.495 Ft
Kiszerelés:: 125 ml
Illatjegyek: fekete borókabogyó, keserű narancs, elemi, cédrusfa és Sumatra benzin Mint egy féktelen mediterrán tánc, amely az érzékeket és a szívet találja el , ez az illat könnyedén száll majd kedvenc szobáiban, felfrissíti az atmoszférát és helyrehozza a lelket. Elég a rattanpálcákat elhelyezn..
7.495 Ft
Nettó ár:7.495 Ft
Kiszerelés:: 15 ml
Illatjegyek: borókabogyó, keserű narancs, elemi, cédrusfa és Sumatra benzoin Egy parfüm, amely élettel teli energiát áraszt határok nélkül, és amely a Mediterráneum érzelmeit meséli el, a horizonton a tenger gyönyörű látványával. Férfias, bátor határozott illat, melyet büszkén viselhet mind..
7.295 Ft
Nettó ár:7.295 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: borókabogyó, keserű narancs, elemi, cédrusfa és Sumatra benzoin Egy parfüm, amely élettel teli energiát áraszt határok nélkül, és amely a Mediterráneum érzelmeit meséli el, a horizonton a tenger gyönyörű látványával. Férfias, bátor határozott illat, melyet büszkén viselhet mind..
17.215 Ft
Nettó ár:17.215 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: növényi mosópaszta kókusz- és olívaolajból, fekete boróka kivonat és feketekömény-kivonat, hidrolizált fekete szezámmag, vulkanikus agyag, faszén Ez az édes, illatos szappan a fekete kömény és a fekete boróka tonizáló hatásával, a vulkanikus agyag és a faszén felszívó ..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Elegáns ajándékcsomag a Ginepro Nero termékeivel. A csomag tartalma: Ginepro Nero parfüm 50 ml Ginepro Nero energizáló dezodor 100 ml Ginepro Nero energizáló tusfürdő 250 ml   A termékeket ajándék díszdobozzal és csomagolással küldjük! A doboz mintázata, mérete elté..
28.515 Ft
Nettó ár:28.515 Ft
Mutasd 1 tól 11 -ig 11 (1 oldalakat)