Menü
Kosár

Gránátalma

„A bőség fájáról, a legcsábítóbb illatos árnyalatok.”

Kiszerelés:: 100 g
A Gránátalma szappan rendelkezik a tökéletes napi tisztításhoz szükséges összes tulajdonsággal: szuper gyengéd, puha és enyhén illatos bőrt hagy maga után. Ez a gránátalma héjából, magjából és magjából nyert válogatott összetevőknek - a kivonatnak, a gyümölcslének és a szteroloknak - köszönhető...
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 125 ml
A gránátalma meleg, elegáns és csábító illata értékes illatjegyeivel felmelegíti otthonát vagy irodáját.Helyezze a kis pálcikákat az elegáns üvegbe, hogy az otthon vagy az iroda bármelyik helyiségébe a kényelem és a pihenés hangulatát varázsolja. Az illat megújításához rendszeresen fordítsa meg a pá..
9.295 Ft
Nettó ár:9.295 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
A jólét szimbóluma, a gránátalma bőrszerű héján belül rengeteg lédús lila bogyót rejt. Így ez az illat rengeteg aspektust tár fel: kezdetben citrusos jegyeket fedezhetünk fel, a középső jegyek a rózsaszín bors fűszeres hangsúlyait, valamint a gránátalma és a piros ribizli édes és savanyú jegyeit öle..
17.000 Ft
Nettó ár:17.000 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Ez a kozmetikum kíméletes szépségápoló hatást biztosít az arc és a kéz számára, köszönhetően a gránátalma gyümölcséből származó értékes összetevőknek: a héj feldolgozásával nyert tonizáló kivonatnak és frissítő desztillált víznek, a rubinszínű szemekből nyert hidratáló és antioxidáns nedvnek. Az ere..
4.345 Ft
Nettó ár:4.345 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Ez a folyékony krém különleges összetevőit a gránátalma gyümölcséből, a jólét és az újjászületés szimbólumából nyeri: a héjából nyert kivonat és desztillált víz, a magokból nyert lé és szterolok. Különösen az utóbbiak kozmetikai tulajdonságaiknak köszönhetően fokozzák a bőr hidratáltságát és feszess..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Zuhanyzáskor vagy kádban ez a tusfürdő lágyan simogatja a bőrt, gyengéd tisztítást kínálva. A gránátalma kivonat feszességet és simaságot kölcsönöz a bőrnek, édes leve pedig frissítő és hidratáló hatású. Az extra érintés? Az ellenállhatatlan gyümölcsös illat titokzatos vonzerővel...
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Kiszerelés:: 10ml
Limitált kiadás!Egy parfüm, amelyet ékszerként viselhetünk: a fém díszdobozban egy exkluzív nyaklánc (egy gránátalma formájú medállal és egy rubinszínű babszemmel) található, amelyet illatosíthatunk, hogy minden pillanatban a gránátalma beburkolózó jegyei elkísérjenek minket.A „Mindig veled szépségd..
11.285 Ft
Nettó ár:11.285 Ft
Mutasd 1 tól 7 -ig 7 (1 oldalakat)