Menü
Kosár

Golden Bouquet

Az arany dicsőséges erő, elronthatatlan mozzanat és finomság. Maga az élet, a szeretet emléke, szent és profán, egyszerre isteni és emberi. 

Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: növényi eredetű tisztító paszta kókusz-, repce-  és napraforgóolajból, sárga írisz kivonat, aranyvessző kivonat, kankalin kivonat, akácméz kivonat, édesmandula olaj Íme egy varázslatosan illatos szappan, melyet aktív növényi eredetű összetevők gazdagítanak. Az arany ..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: sárga írisz kivonat, sárga íriszből desztillált víz, aranyvessző kivonat, kankalin kivonat, akácméz kivonat, édesmandula olaj, édesmandula vaj, bio napraforgó olaj, kókuszolaj, ricinusolaj, szójamagból nyert E vitamin Az pezsgő arany a fény, az öröm és a gazdagság szimból..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Engedd, hogy ezen illóolaj segítségével otthonodba és irodádba csillogás és aranyfény költözzön. Egy dekoratív üvegbe zárt pálcás illóolaj, amely illatával otthonodat vagy irodádat is varázslattal tölti meg...
10.795 Ft
Nettó ár:10.795 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: narancsvirág, vaníliavirág, írisz, tonkabab, vanília, ámbra Merüljön el az arany fényében és gazdagságában ezzel a sárga írisszel, aranyvesszővel és kankalinnal megalkotott arany csokorban. „Az alkony híg aranyat csorgat, szürke földeken habzik szerteszét.” Szergej..
17.000 Ft
Nettó ár:17.000 Ft
Kiszerelés:: 10 ml
Illatjegyek: narancsvirág, vaníliavirág, írisz, tonkabab, vanília, ámbra Merüljön el az arany fényében és gazdagságában ezzel a sárga írisszel, aranyvesszővel és kankalinnal megalkotott arany csokorban. Elegáns arany szövetszalagot tartalmaz, amely többféleképpen használható: a parfümöt r..
7.375 Ft
Nettó ár:7.375 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: sárga írisz kivonat, sárga íriszből desztillált víz, aranyvessző virág kivonat, kankalin kivonat, akácméz kivonat, rizs felületaktív aminosavak A mindennapi stressz és a napi őrület között elengedhetetlen a nyugalom pillanatának megteremtése is. Akár a nap elején az energ..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)