Menü
Kosár

Golden Bouquet

Az arany dicsőséges erő, elronthatatlan mozzanat és finomság. Maga az élet, a szeretet emléke, szent és profán, egyszerre isteni és emberi. 

Golden Bouquet illatos szappan
Új
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: növényi eredetű tisztító paszta kókusz-, repce-  és napraforgóolajból, sárga írisz kivonat, aranyvessző kivonat, kankalin kivonat, akácméz kivonat, édesmandula olaj &..
2.727 Ft
Nettó ár:2.727 Ft
Golden Bouquet illatos testápoló krém
Új
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: sárga írisz kivonat, sárga íriszből desztillált víz, aranyvessző kivonat, kankalin kivonat, akácméz kivonat, édesmandula olaj, édesmandula vaj, bio napraforgó olaj, kókuszolaj, ri..
8.908 Ft
Nettó ár:8.908 Ft
Golden Bouquet illóolaj
Új
Kiszerelés:: 200 ml
Engedd, hogy ezen illóolaj segítségével otthonodba és irodádba csillogás és aranyfény költözzön. Egy dekoratív üvegbe zárt pálcás illóolaj, amely illatával otthonodat vagy iro..
9.440 Ft
Nettó ár:9.440 Ft
Golden Bouquet parfüm
Új
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: narancsvirág, vaníliavirág, írisz, tonkabab, vanília, ámbra Merüljön el az arany fényében és gazdagságában ezzel a sárga írisszel, aranyvesszővel és kankalinnal megal..
12.550 Ft
Nettó ár:12.550 Ft
Golden Bouquet tusfürdő
Új
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: sárga írisz kivonat, sárga íriszből desztillált víz, aranyvessző virág kivonat, kankalin kivonat, akácméz kivonat, rizs felületaktív aminosavak A mindennapi stressz és a napi őr&..
5.375 Ft
Nettó ár:5.375 Ft
Golden Bouquet utazószett Golden Bouquet utazószett
Új
Kiszerelés:: 75+75 ml
Ez a szett is olyan lenyűgöző és magával ragadó, mint maga az arany. A szett két csodás terméket, tusfürdőt és illatos testápoló krémet tartalmaz. Golden Bouquet tusfürdő - 75 ml Golden Bouquet illatos test&..
6.467 Ft
Nettó ár:6.467 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)