Menü
Kosár

Virágok tánca

„Adj nekem egy napfelkeltekor gyönyörű virágoktól illatozó kertet, ahol zavartalanul sétálhatok."

                                                                                                                                Walt Whitman

Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: növényi alapú tisztító paszta kókusz-, napraforgó- és repceolajból, napraforgó- és repceolaj, kamélia-, ibolya-, pipacs-, rózsa-, cseresznyevirág-, írisz-, bazsarózsa- és rózsabors kivonat, hidrolizált csipkebogyó fehérje, cseresznyevirág-, kamélia- és pipacs olajok Rendk..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: rózsa és írisz desztillált víz és kivonatok, ibolya-, cseresznyevirág-, bazsarózsa- és rózsabors kivonat, kamélia- és pipacs kivonatok és olajok, cseresznyevirág- és organikus  napraforgó olaj, hidrolizált csipkebogyó fehérje, kakaóvaj, kókuszvaj, szójababból nyert E vi..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: rózsabors, kamélia, írisz, őszibarack, rózsa, fehér moha Ez a parfüm időtálló eleganciával rendelkezik, tökéletesen kiegyensúlyozott virágos és selymes stílusjegyekkel, amely felfed egy magával ragadó kertet, ahol használója elveszhet. Egy érzéki utazás, amelyet Walt Whitman követ..
17.000 Ft
Nettó ár:17.000 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: rózsa és írisz desztillált víz és kivonat, kamélia-, ibolya-, pipacs-, cseresznyevirág-, bazsarózsa- és rózsabors kivonat, hidrolizált csipkebogyó fehérje Merüljön el a fürdővízben és hagyja, hogy magával ragadja az érzéki tusfürdő táncoló és harmonikus illata. Rózsa, ibo..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)