Menü
Kosár

Férfi kozmetikumok

FÉRFI KOZMETIKUMOK

Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: növényi alapú tisztító paszta kókuszdió-, napraforgó- és repceolajból, baobab gyümölcs- és zöld kávébab kivonatok, organikus napraforgómag olaj, hidrolizált édesmandula olaj, édes narancsból-, limeból-, zöld mandarinból-, citromból-, szegfűszegből-, pacsuliból- és copaiaból ..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: kakukkfű és babér kivonatok, alpha bisabolol, felületaktív olíva- és repceolaj, búzakeményítő Finom szappanmentes szappan: a Periplo ezen terméke tökéletesen tisztítja a bőrt, anélkül, hogy kiszárítaná, sőt puhává és bársonyossá teszi. Összetevői között megtalálható a bőr..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: ébenfa kivonat, cédrusfa protein hidrolizátum, marula olaj, fekete köményolaj, növényi eredetű tisztító paszta kókusz-, repce- és napraforgó olajból Az ébenfa kivonat antioxidáns és bőrvédelmező hatása gazdagítja ezt a bőrlágyító olajokban  bővelkedő szappant. A maru..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: növényi mosópaszta kókusz- és olívaolajból, fekete boróka kivonat és feketekömény-kivonat, hidrolizált fekete szezámmag, vulkanikus agyag, faszén Ez az édes, illatos szappan a fekete kömény és a fekete boróka tonizáló hatásával, a vulkanikus agyag és a faszén felszívó ..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: üröm levél kivonat, muskotályzsálya levél kivonat, hanga levél kivonat, levendula levél kivonat, növényi eredetű paszta kókusz és olíva olajból, fehér tajtékvirág olaj A kézmosás az egyik jelentőségteljesebb cselekedetté vált napjainkban, másrészt a bőrünk szépsége érdeké..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)