Menü
Kosár

Hajápolás

HAJÁPOLÁS

Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: baobab gyümölcs és zöld kávé kivonata, hidrolizált édesmandula fehérje, felületaktív zab aminosavak, B5 provitamin, édes narancsból-, limeból-, zöld mandarinból-, citromból-, szegfűszegből-, pacsuliból- és copaibaból nyert illóolajok A Baobab sampont számos természetes il..
6.815 Ft
Nettó ár:6.815 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: kvaternizált méz, kakukkfű és babér kivonat, olívaolajból nyert felületaktív anyagok, zab aminosavak A mediterrán erdőből esténként áradó friss, jellegzetes illatot, valamint Itália napsütötte partjainak aromáját zártuk ebbe a termékbe. Gazdag összetétele hozzájárul,..
6.815 Ft
Nettó ár:6.815 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: üröm tárkony és genepi kivonat, felületaktív árpa aminosavai, cékla cukorból nyert betain, kvaternizált pantenol A munka, edzőterem és utazás világában forgó férfi hétköznapjainak gyakorlatává válik a szépségápolás ezzel a praktikus termékkel, amely egy friss tu..
6.815 Ft
Nettó ár:6.815 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: Ébenfa kivonat és desztillált víz, Cédrusfa protein hidrolizátum, Árpából nyert felületaktív aminosavak Egy ősi afrikai legenda szerint, az ébenfának erős energetizáló hatása van. Hasonlóképpen, ez a sampon és tusfürdő vitalitással ajándékozza meg egy hosszú, fáradságos n..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Kiszerelés:: 60g
Új trend a hajápolásban: Samponkorong a hajra és a testre egyaránt.Előnyei, hogy a karbonlábnyom drasztikusan kisebb, nincs műanyag hulladék, 70%-kal kevesebb vizet tartalmaz, mint a sampon, akár 40 hajmosásig is kitart, minden hajtípusra alkalmas, puha ph-semleges hab.Alkalmazás: Habosítsa fel a sa..
3.985 Ft
Nettó ár:3.985 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)