Menü
Kosár

Fruits&Woods

Egy illat, mely megpecsételi a gyümölcsös karakterű körte édes illatának kellemes találkozását a könnyedén csípős és fás lelkű édesgyökérével. Friss és hívogató illat, mely összhangban van a női lélekkel.

Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: körte nektár, grapefruit virágok, oud fa Egy illat, mely megpecsételi a gyümölcsös karakterű körte édes illatának kellemes találkozását a könnyedén csípős és fás lelkű édesgyökérével. Friss és hívogató illat, mely összhangban van a női lélekkel...
17.215 Ft
Nettó ár:17.215 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: növényi alapú tisztító paszta kókuszdióból és olívaolajból, körte nektár, édesgyökér-, rizskorpa- és búzacsíraolaj kivonat, hidrolizált búzafehérje A szappan teljes összetételét a vitaminnal dúsított körte nektár és az édesgyökér új kombinációjának fényében egyesítik..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: körte nektár, édesgyökér kivonat növényi alapú glicerinben, édesgyökér kivonat kukoricacsíra olajból, glicirretinsav az édesgyökérből, rizscsíra és búzacsíra olaj, szójababból nyert E-vitamin A hatóanyagokban gazdag, édes illatú krém használatával felfrissül, képes l..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: körte nektár, édesgyökér kivonat, felületaktív napraforgóolaj, felületaktív búza aminosavak, hidrolizált búzafehérje Lehetőség hogy elmerüljön a természet varázsában: a gyümölcs édessége és a fa védő energiája együttesen biztosítja, hogy a mindennapi fürdés vagy..
6.815 Ft
Nettó ár:6.815 Ft
Kiszerelés:: 125 ml
Az édes gyümölcshús és a fa jellegzetes illatai elárasztják majd otthonát, köszönhetően ezeknek az illatpálcáknak. A pálcikák a legtavaszibb illatot árasztják, így környezetében kellemes frissesség fog uralkodni...
7.495 Ft
Nettó ár:7.495 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)