Menü
Kosár

Frangipáni

"Egy virág, melynek illata öröm és derű."

Kiszerelés:: 75 ml
Csodálatos rituálé, amely egyesíti a frangipáni-kivonat és a desztillált víz hidratáló és tonizáló tulajdonságait az egzotikus virág nyugtató jegyeivel. Rendkívül lágy textúrájú kezelés, amely a növényi glicerin és a puhító hatású ricinusolaj jelenlétének köszönhetően visszaadja a kezek természetes ..
4.745 Ft
Nettó ár:4.745 Ft
Kiszerelés:: 150 ml
Ez a kellemes közérzetet árasztó testkezelés a folyékony krém könnyedségét ötvözi a frangipáni-kivonat és a desztillált víz hidratáló és tonizáló hatásával. A tápióka keményítő értékes adszorpciós és selymesítő hatást biztosít a bőrnek...
6.945 Ft
Nettó ár:6.945 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Ez a szappan gyengéd tisztító hatást fejt ki, és olyan csodálatos természetes összetevőkben gazdag, mint a frangipáni kivonat és az organikus, szűz kókuszolaj. A krémes, tápláló és lágyító bio-olajokban gazdag textúra finom illatot és kellemes puhaságérzetet ad a bőrnek...
2.795 Ft
Nettó ár:2.795 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Ez a testápoló krém olyan tápláló bio olajok keverékével gazdagított, mint a kókusz és a napraforgó, valamint frangipáni kivonat és desztillált víz. A hihetetlenül lágy és olvadó textúrájú krémtől a bőr hidratált, táplált és kellemesen illatos lesz...
11.495 Ft
Nettó ár:11.495 Ft
Kiszerelés:: 125 ml
Ebben a csodálatos illatban a frangipáni egzotikus, virágos jegyei keverednek a cédrusfa és a borostyán átölelő jegyeivel, ezáltal elhozva a frissesség meleg érzését otthonunkba.Helyezze a kis pálcikákat az elegáns üvegbe, hogy az otthon vagy az iroda bármelyik helyiségébe a kényelem és a pihenés ha..
9.295 Ft
Nettó ár:9.295 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
A Déltenger illata egy gyönyörű üvegben. Az örömteli érzelmek mély keresése van ebben az illatban, amely a mandarin, a bergamot és a frangipáni élénk jegyeit a cédrusfa és a borostyán érzéki jegyeivel egyensúlyozza.Ez az illat a frangipáni virág nyugtató illata előtt tiszteleg. A virágos szívet a ma..
15.795 Ft
Nettó ár:15.795 Ft
Kiszerelés:: 300 ml
Ez a természetes eredetű összetevőkben gazdag fürdőzselé, amely a formula középpontjában a frangipáni kivonatával és desztillált vizével büszkélkedhet, tonizáló és frissítő hatásával, édes relaxációba merül. Bőséges textúrája a lehető legfinomabban tisztít, bársonyos bőrt hagyva maga után a frangipá..
6.895 Ft
Nettó ár:6.895 Ft
Kiszerelés:: 30+75 ml
Limitált kiadás!Ez az utazószett egy igazi álom a kikapcsolódásról. A testápoló lágy textúrája hidratálja a bőrt, finoman illatosítva azt. Az illat meleg, mámorító jegyeivel teszi teljessé a szépségrituálét. Micsoda jólét!Az Édes pillanatok utazószett a következőket tartalmazza:- Frangipáni par..
13.995 Ft
Nettó ár:13.995 Ft
Kiszerelés:: 10+ 40 ml
Limitált kiadás!Próbálja ki az apró szépségápolás örömét ezzel a készlettel. A Frangipáni ajakbalzsam az puhítja ajkakat és kiemeli természetes színüket.A Frangipáni hidratáló kézbalzsam pedig kellemesen védetté és illatossá teszi a bőrt.A Kis kívánságok készlet a következőket tartalmazza:- Frangipá..
7.695 Ft
Nettó ár:7.695 Ft
Kiszerelés:: 300+ 200 ml
Limitált kiadás!A Szépségtitkok egy elegáns, újrahasznosítható fémdoboz meglepetés ajándékokhoz! Most ez a gyönyörű doboz két fantasztikus szépségápolási terméket tartalmaz a Frangipáni termékcsaládból.A doboz a következőket tartalmazza:- Frangipáni tusfürdő (300 ml)- Frangipáni illatos testápoló kr..
16.495 Ft
Nettó ár:16.495 Ft
Kiszerelés:: 50 ml + 100 m
Limitált kiadás!A Szépségtitkok egy elegáns, újrahasznosítható fémdoboz meglepetés ajándékokhoz! Most ez a gyönyörű doboz három fantasztikus szépségápolási terméket tartalmaz a Frangipáni termékcsaládból.A doboz a következőket tartalmazza:- Frangipáni parfüm (50 ml)- Frangipáni tusfürdő (100 ml)- Fr..
23.395 Ft
Nettó ár:23.395 Ft
Kiszerelés:: 15 ml
Limitált kiadás!Egy kis érzéki mestermű, ez az exkluzív parfümös ékszer, amely ötvözi az értékes karkötő könnyedségét a Frangipáni csokor meleg és nagyvonalú jegyeivel.A Tiszta öröm készlet tartalmazza:- Frangipáni parfüm (15 ml)- Karkötő..
10.745 Ft
Nettó ár:10.745 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 13 (2 oldalakat)