Menü
Kosár

Tealevelek

Egy régi japán mondás szerint „A fürdő felfrissíti a testet, a tea felfrissíti az elmét”. Egy csésze tea segít egyensúlyunk helyreállításában, a stressztől való megszabadulásban és forró ölelésbe burkol.

Tealevelek arc- és kéztisztító gél
Új
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: oolong tea kivonat és infúzió, felületaktív rizs aminosavakAz oolong tea egy részben erjesztett tea jellegzetesen enyhe és finom ízzel, csakúgy, mint ez a gél, amely tisztító &e..
3.465 Ft
Nettó ár:3.465 Ft
Tealevelek fiókillatosító
Új
Gyönyörű illatos kártya, amely oolong teafilter formájú. Tökéletesen alkalmas szekrények, fiókok vagy autója belső részének illatosítására.Tartalmaz: linalil-acetát, linalool, kumarin. Aller..
1.412 Ft
Nettó ár:1.412 Ft
Tealevelek parfüm
Új
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: oolong tea levelek, verbéna, vízi menta, maté abszolútumEgy ragyogó parfüm, amely felmelegíti a szívet és felfrissíti a gondolatokat: akárcsak egy ízletes csésze tea...
12.550 Ft
Nettó ár:12.550 Ft
Tealevelek testápoló és kézkrém
Új
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: oolong tea kivonat és infúzió, kókuszvaj, Matcha zöld tea vaj, japán kamélia magolaj, szójamagból nyert E vitaminEgy japán mondás szerint: „Ha az ember nem fogyaszt teát, ..
8.908 Ft
Nettó ár:8.908 Ft
Tealevelek tusolózselé
Új
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: oolong tea kivonat és infúzió, tápióka és cukornádból nyert felületaktív aminosavak„A fürdő felfrissíti a testet, a tea felfrissíti az elmét” - tartja eg..
5.375 Ft
Nettó ár:5.375 Ft
Tealevelek utazószett Tealevelek utazószett
Új
Kiszerelés:: 75+75 ml
Elegáns doboz, amely színét az oolong tea leveleinek jellegzetes árnyalatai ihlették.Két praktikus terméket tartalmaz, amelyek tökéletesek utazáshoz is:Tealevelek tusolózselé - 75 ml Tealevelek testá..
6.300 Ft
Nettó ár:6.300 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)