Menü
Kosár

Tealevelek

Egy régi japán mondás szerint „A fürdő felfrissíti a testet, a tea felfrissíti az elmét”. Egy csésze tea segít egyensúlyunk helyreállításában, a stressztől való megszabadulásban és forró ölelésbe burkol.

Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: oolong tea kivonat és infúzió, felületaktív rizs aminosavak Az oolong tea egy részben erjesztett tea jellegzetesen enyhe és finom ízzel, csakúgy, mint ez a gél, amely tisztító és lágyító hatásával tökéletes reggel és este, szépségápolási rutinként minden bőrtípusra, még a..
4.345 Ft
Nettó ár:4.345 Ft
Gyönyörű illatos kártya, amely oolong teafilter formájú. Tökéletesen alkalmas szekrények, fiókok vagy autója belső részének illatosítására. Tartalmaz: linalil-acetát, linalool, kumarin. Allergiás reakciót okozhat!..
1.765 Ft
Nettó ár:1.765 Ft
Tealevelek illatosított szappan
Új
Kiszerelés:: 100 g
Még egy olyan egyszerű cselekedet is, mint a kézmosás, a kellemes közérzet pillanatává válik a szappan nyugtató illatának, kiegyensúlyozó és frissítő tisztító tulajdonságainak köszönhetően.Funkcionális összetevők: Oolong tea kivonat és infúzió, Camellia japonica magolaj, növényi tisztító paszta..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Ez a friss és tartós, az oolong tea főzetének zöld és virágos jegyei által inspirált otthoni illat ideális illat a pihentető otthoni környezethez. Helyezze a kis pálcikákat az elegáns üvegbe, hogy az otthon vagy az iroda bármelyik helyiségébe a kényelem és a pihenés hangulatát varázsolja...
10.795 Ft
Nettó ár:10.795 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: oolong tea levelek, verbéna, vízi menta, maté abszolútum Egy ragyogó parfüm, amely felmelegíti a szívet és felfrissíti a gondolatokat: akárcsak egy ízletes csésze tea...
17.000 Ft
Nettó ár:17.000 Ft
Tealevelek parfüm 15 ml
Új
Kiszerelés:: 15 ml
Illatjegyek: oolong tea levelek, verbéna, vízi menta, maté abszolútumEgy ragyogó parfüm, amely felmelegíti a szívet és felfrissíti a gondolatokat: akárcsak egy ízletes csésze tea...
7.150 Ft
Nettó ár:7.150 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: oolong tea kivonat és infúzió, kókuszvaj, Matcha zöld tea vaj, japán kamélia magolaj, szójamagból nyert E vitamin Egy japán mondás szerint: „Ha az ember nem fogyaszt teát, képtelen megérteni az igazságot és a szépséget”. Ennek a krémnek köszönhetően a bőr szépsége újra fe..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: oolong tea kivonat és infúzió, tápióka és cukornádból nyert felületaktív aminosavak „A fürdő felfrissíti a testet, a tea felfrissíti az elmét” - tartja egy régi japán mondás. Ez a két nyugtató élmény könnyen társítható a Tealevelek tusolózselének köszönhetően, amely toniz..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)