Menü
Kosár

Tealevelek

Egy régi japán mondás szerint „A fürdő felfrissíti a testet, a tea felfrissíti az elmét”. Egy csésze tea segít egyensúlyunk helyreállításában, a stressztől való megszabadulásban és forró ölelésbe burkol.

Tealevelek arc- és kéztisztító gél
Új
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: oolong tea kivonat és infúzió, felületaktív rizs aminosavak Az oolong tea egy részben erjesztett tea jellegzetesen enyhe és finom ízzel, csakúgy, mint ez a gél, amely tisztító &e..
3.625 Ft
Nettó ár:3.625 Ft
Tealevelek fiókillatosító
Új
Gyönyörű illatos kártya, amely oolong teafilter formájú. Tökéletesen alkalmas szekrények, fiókok vagy autója belső részének illatosítására. Tartalmaz: linalil-acetát, linalool, kumarin. Aller..
1.410 Ft
Nettó ár:1.410 Ft
Tealevelek parfüm
Új
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: oolong tea levelek, verbéna, vízi menta, maté abszolútum Egy ragyogó parfüm, amely felmelegíti a szívet és felfrissíti a gondolatokat: akárcsak egy ízletes csésze tea...
13.145 Ft
Nettó ár:13.145 Ft
Tealevelek testápoló és kézkrém
Új
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: oolong tea kivonat és infúzió, kókuszvaj, Matcha zöld tea vaj, japán kamélia magolaj, szójamagból nyert E vitamin Egy japán mondás szerint: „Ha az ember nem fogyaszt teát, ..
9.385 Ft
Nettó ár:9.385 Ft
Tealevelek tusolózselé
Új
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: oolong tea kivonat és infúzió, tápióka és cukornádból nyert felületaktív aminosavak „A fürdő felfrissíti a testet, a tea felfrissíti az elmét” - tartja eg..
5.375 Ft
Nettó ár:5.375 Ft
Tealevelek utazószett Tealevelek utazószett
Új
Kiszerelés:: 75+75 ml
Elegáns doboz, amely színét az oolong tea leveleinek jellegzetes árnyalatai ihlették. Két praktikus terméket tartalmaz, amelyek tökéletesek utazáshoz is: Tealevelek tusolózselé - 75 ml Tealevelek testá..
6.785 Ft
Nettó ár:6.785 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)