Menü
Kosár

Verbena

Verbena  dezodor
Új
Kiszerelés:: 100 ml
Friss, zöld illatú spray, amely tökéletes azok számára, akik a kényelem érzését szeretnék biztosítani. A bio közönséges és citromos verbéna kivonata és desztillált vize, amelyet laboratóriumunkban a levelek feldolgozásával állítunk elő, a frissesség és a tónus igazi koncentrátuma a kényes hónaljtájé..
5.495 Ft
Nettó ár:5.495 Ft
Verbena kéz- és testápoló krém
Új
Kiszerelés:: 200 ml
Ez a citrusos jegyekkel illatosított krém igazi öröm a testnek és a kéznek. Élénkítő és frissítő hatása a laboratóriumunkban a bio közönséges és citromos verbéna leveleiből előállított kivonatoknak és desztillált víznek köszönhetően segít a bőrnek a vitalitás és a jó közérzet páratlan érzését adni...
11.495 Ft
Nettó ár:11.495 Ft
Verbena parfüm
Új
Kiszerelés:: 50 ml
A frissesség, a fényesség és a könnyedség illata, amely intenzív életörömöt és szikrázó energiát sugároz. A citrusfélék pezsgő, könnyed jellege élénken indul a parfümben, de tökéletes egyensúlyban van a rózsa és a pézsma kerekebb jegyeivel.Illatleírás: citrusos- virágos- pézsmásFejjegy: citrusos (be..
15.795 Ft
Nettó ár:15.795 Ft
Verbena parfüm 15 ml
Új
Kiszerelés:: 15 ml
A frissesség, a fényesség és a könnyedség illata, amely intenzív életörömöt és szikrázó energiát sugároz.A citrusfélék pezsgő, könnyed jellege élénken indul a parfümben, de tökéletes egyensúlyban van a rózsa és a pézsma kerekebb jegyeivel.Illatleírás: citrusos- virágos- pézsmásFejjegy: citrusos (ber..
6.695 Ft
Nettó ár:6.695 Ft
Verbena szobaillatosító
Új
Kiszerelés:: 125 ml
Élénk zöld levelek, csábító citrusfélék, illatos virágok, tiszta, friss levegő. Ez a verbéna fényes élénksége által ihletett spray illata a természet, az energia és a vitalitás koncentrátuma, amely kellemesen frissé varázsolja a szobákat.Kiszerelés: 125 mlVigyázat: Tűzveszélyes folyadék és gőz. Súl..
5.695 Ft
Nettó ár:5.695 Ft
Verbena tusfürdő
Új
Kiszerelés:: 250 ml
Ennek a tusfürdőnek az illatos ölelése megcsiklandozza az orrot, és a jólét gondtalan pillanatát kínálja, miközben gyengéden simogatja és tisztítja a bőrt. A laboratóriumunkban a bio verbéna zöld leveleiből előállított kivonatoknak és desztillált víznek köszönhetően a készítmény frissességgel tölt f..
6.895 Ft
Nettó ár:6.895 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)