Menü
Kosár

Filozófiánk

“E” mint L’Erbolario és 'E' mint Egyensúly: ez kutatásunk legvégső célja, melynek állandó célkeresztjében a legfejlettebb kozmetológia és az autentikus gyógynövény hagyomány közötti egyensúly megteremtésének tervezése és elérése áll.

Célunk végeredményben biztonságos és hatékony phyto-kozmetikai teremékek kifejlesztése, melyeket a természet és az emberiség iránti tisztelettel viszünk véghez.

A tesztek tudományos szigora, melyeket a termék életciklusának minden állomásán elvégeznek, illetve a merev vizsgálatok – melyek tartalmazzák azokat a kulcsfontosságú kísérleteket, melyeket a tekintélyes Pavia Egyetemen végeznek – garanciát jelentenek a kiemelkedően magas minőséget valamint a legmagasabb környezeti összeférhetőséget illetően.

Ez egy olyan elkötelezettség, amelyet a L’Erbolario minden nap megújít, így jutalmazva meg az odafigyelő és éles ítélőképességű vásárlók több évtizedes hűségét a hatékony termékek biztonságával.
 

Fitokozmetikumaink

Átlátható, valódi termékeket kínálunk, amelyek az ígértek szerint kiváló ár-minőség aránnyal rendelkeznek. A termékek válogatott anyagokból állnak, és a legszigorúbb gyártási gyakorlati szabályok szerint készültek, az előállítás minden szakaszának alapos ellenőrzésével. Ezek a kozmetikumok megbízhatóak, hipoallergének és a használati célnak megfelelőek, amint azt a Paviai Egyetem által elvégzett szigorú tesztek (egészséges önkénteseken, soha nem állatokon) is bizonyítják.

Növényi eredet

Családi és helyi hagyományainknak köszönhetően mindig is a növények pozitív hatóerejének hívei  voltunk, hiszen minden fitokozmetikum ettől válik hatékonnyá és élvezetessé. A tevékenységünket vezérlő filozófia alapja a tudomány és hagyomány közti egyensúly megteremtése: a L’Erbolariónál a legfejlettebb előállítási rendszerek alkalmazása és az állandó kozmetikai kutatás a gyógynövények hagyományainak tiszteletével párhuzamosan folyik.

Avantgardizmus a kutatásban

Fitokozmetikumaink előállításán vegyészek, biológusok és gyógyszerészek összehangolt csapata dolgozik. Kutatási és fejlesztési laboratóriumunk, melynek minőségi kozmetikum-előállítását és szigorú kutatási módszereit a MURST (Egyetemi és Kutatási Minisztérium) is elismerte, folyamatosan új alkalmazástechnikák kifejlesztésére törekszik, ezen felül azon dolgozik, hogy még nagyobb hatékonyságú, megbízható és kellemes kozmetikumokat hozzon létre. A vadonatúj és innovatív kitermelő laboratórium pedig az egyre kifinomultabb és díjazottabb extraktív technika kifejlesztésére helyezi a hangsúlyt.


Az állatkísérletek elutasítása a kezdetektől

A gyártási folyamat kezdete óta egyszer sem vetődött fel bel bennünk, hogy előállított termékeinket állatokon teszteljük. Évek óta nagy lelkesedéssel tartjuk magunkat a Stop Ai Test Su Animali (Olasz Állatkísérlet Ellenes Liga) Nemzetközi Standardjéhez.


Biztonság

Fitokozmetikumaink kitűnő, optimális higiéniai feltételek mellett kerülnek előállításra. Kollégáink a Quality Controlnál mintákat készítenek és fizikokémiai ill. mikrobiológiai ellenőrzést végeznek az alapanyagokon, a csomagolási anyagokon, a készülő és a már előállított termékeken. Az ügyfeleinknek való bemutatás előtt minden fitokozmetikumunk alapos klinikai kísérlet alá esik, melynek célja az esetleges irritáció és az allergén anyagok felfedése. Ezen kísérletek értékelése a Paviai Egyetem  belgyógyászati és orvosi terápiás osztályán történik.


Hatékonyság

A biztonsághoz hasonlóan kozmetikumaink hatékonysága is alapos, körültekintő ellenőrzés alá kerül. Szépségápoló termékeinken in vitro ill. önértékelő klinikai tesztek elvégzésére kerül sor, a Paviai Egyetem ellenőrzése alatt.


Kellemes megjelenés

A natúr és biológiai kozmetikumok esetében az igazi kihívást az jelenti, hogy a termék használata lényegében élvezetes legyen, ez kutatásunk egyik állandó tárgya. Törekszünk arra, hogy olyan kozmetikumokat kínáljunk, amelyek hatékonyak, és ezzel együtt állaguk, megjelenésük is kellemes. Kozmetikumaink gyengéd illata és kifinomult csomagolásuk, mely a régi növénygyűjtemények lapjait idézi, összetéveszthetetlen ismertetőjegyek, melyekre különösen büszkék vagyunk.