Menü
Kosár

Testápolás

TESTÁPOLÁS

Baobab illatú roll-on dezodor
Legnépszerűbb
Kiszerelés:: 50 ml
Funkcionális összetevők:  baobab gyümölcs és zöld kávébab kivonata, baobab és organikus napraforgóolaj, jojoba viaszészterek, biotechnológiából származó trietil citrát, szikiminsav csillagánizsból, Cink-ricinoleát, tanninsav, szójababból nyert E vitamin, édes narancsból-, li..
5.985 Ft
Nettó ár:5.985 Ft
Kiszerelés:: 100 ml
Funkcionális összetevők: trietil citrát, izlandi zuzmó kivonat, desztillált zsályavíz, csillagánizsból nyert sikimisav, usnea barbatából nyert sodium usnate, szójamagból nyert E vitamin Természetes alapanyagokból készült dezodor, amely segít kiküszöbölni az izzadás kellemetlen hatásait, miközben ..
5.765 Ft
Nettó ár:5.765 Ft
Assenzio illatú hosszan tartó krémdezodor
Új
Kiszerelés:: 50 ml
A verítékezés kellemetlen hatásai ellen és a sokáig tartó természetes frissesség fenntartására kifejlesztett krémes dezodor. A három üröm kivonatai  a fehér üröm, a tárkony és a genepi aromás növényei  hidratáló, összehúzó és szabadgyökök elleni hatásukkal egyesülnek a fiatalság vitaminjáv..
5.985 Ft
Nettó ár:5.985 Ft
Kiszerelés:: 100 ml
Funkcionális összetevők: szakállzuzmóból készült uzninsav sója, biotechnológiai trietil-citrát, szagsemlegesítő fitokomplexum zsúrlóból és zsályából, dezodoráló fitokomplexum kókuszból, ébenfa kivonat és desztillált víz, organikus candeia fából kivont alfa-bisabolol A mindennapos kihívások és köt..
5.985 Ft
Nettó ár:5.985 Ft
Fior di Salina dezodor
Új
Kiszerelés:: 100 ml
A Fior di Salina dezodornak fontos összetevőinek: a trietil citrát és kókuszdió, valamint a zsálya és a zsurlónak köszönhetően egész nap élvezheti a frissesség és a kényelem érzését. A jellegzetes mediterrán alapanyagok is fontos szerepet játszanak: tonizáló tengeri só, eperfa levelekből származó de..
5.385 Ft
Nettó ár:5.385 Ft
Ginepro Nero energizáló dezodor
Legnépszerűbb
Kiszerelés:: 100 ml
Funkcionális összetevők: fekete boróka és fekete kömény kivonat, desztillált víz fekete borókából, hidrolizált fekete szezám, candeia alfa bizabolol, semlegesítő zsálya- és zsurló fitokomplexum, biotechonológiai trietilcitrát, kókuszos és repce deodoráns fitokomplexum, faszén Ez a hatékony ..
5.985 Ft
Nettó ár:5.985 Ft
Kiszerelés:: 100 ml
Friss, zöld illatú spray, amely tökéletes azok számára, akik a kényelem érzését szeretnék biztosítani. A bio közönséges és citromos verbéna kivonata és desztillált vize, amelyet laboratóriumunkban a levelek feldolgozásával állítunk elő, a frissesség és a tónus igazi koncentrátuma a kényes hónaljtájé..
5.495 Ft
Nettó ár:5.495 Ft
Mutasd 1 tól 7 -ig 7 (1 oldalakat)