Menü
Kosár

L'Erbolario blogbejegyzések RSS Feed

21 Mar Bőrápolás, nem alapfokon – L’Erbolario testápolók a tavasz jegyében
dorka 0 167
Gyerekkori fakuló emlékeim egyike, hogy anya reggel – rutinszerűen – krémezi a lábszárát. A megszokott, odafigyelő mozdulatokkal viszi fel vékony vádlijára a krémet, majd oszlatja szét, nap, mint nap. Ahogy az arcápolás a napi rutinom része lett az elmúlt néhány évben, úgy a bőröm napi szintű ápolás..
24 Feb Wessely Márti: L'Erbolario Lombardia kincsei
dorka 0 182
Azt hiszem, az ember lehet helybe, életérzésbe és életszemléletbe is szerelmes. Az utóbbi évek örök vágyódásai és boldog együttlétei után egyértelmű, hogy családilag fülig belepistultunk Itáliába és erre egyetlen egy gyógymód létezik: maga Itália.A legjobb persze helyben örülni az olasz létnek, de a..
10 Nov 4 tipp az őszi bőrápoláshoz
dorka 0 285
Őszi bőrápolás A nyár az az évszak, amely a legtöbb kárt tudja okozni a bőrben, ezért jól fel kell készülni az elkövetkező hideg napokra. Ennek ellenére hajlamosak vagyunk elhanyagolni az őszi bőrápolást, pedig ez az időszak a legideálisabb arra, hogy komolyabban foglalkozzunk bőrünkkel. Íme néhány ..
09 Dec Hajnal Bettina: L'Erbolario Silver Bouquet termékcsalád / Teszt
dorka 0 400
Silver Bouquet parfüm Ha egy fiatal nőnek élete első minőségi illatát szeretném ajándékba adni, akkor biztosan ez lenne az. Szolid és ápolt érzetet kelt. Nőként talán úgy tudnám elképzelni, hogy egy laza hétvégi reggel, egy kellemesnek  ígérkező nap kezdetén fújnám magamra. Nem nyúlok érte minde..
13 Oct Hajnal Bettina: L'Erbolario Accordo Viola termékcsalád / Teszt
dorka 0 710
Ebben a bejegyzésben egy olasz márka termékeit szeretném bemutatni, ami nagyon közel áll a szívemhez. Nem ez az első tesztem a L’Erbolariotól, hiszen igazán remek illatcsaládokat találhatunk a kínálatukban. Most az Accordo Viola termékcsaládról hoztam egy bejegyzést.   „Az erdők csendes árnyékában..
20 Feb Hajnal Bettina: L’Erbolario Accordo Arancio Termékcsalád / Teszt
dorka 0 163
A L’Erbolario termékeiről nem először írok bejegyzést és valószínűleg nem is utoljára. Kifejezetten örülök, hogy rátaláltam erre a márkára, mert nekem továbbra is nagyon jó tapasztalataim vannak a használatukat illetően. Az illatcsaládokra rendezett rendszerért pedig egyenesen odavagyok. Annak ellen..
20 Feb Hajnal Bettina: L'Erbolario Rebarbara termékcsalád / Teszt
dorka 0 195
A rebarbarát sokan csak gyümölcsként ismerik, pedig valójában zöldség. A szárát fogyasztjuk, aminek az íze egyedi és különleges, levelei ugyanakkor mérgező és maró hatású oxálsavat tartalmaznak, ezért étkezésre nem alkalmas. Mivel az egyik legalacsonyabb kalóriatartalmú növény, ezért jól illeszkedik..
28 Nov Hajnal Bettina:  L’Erbolario olasz natúrkozmetikumok a természet erejével
dorka 0 477
L’Erbolario márka kalandja egy szerelmi történetből és a természet iránti szenvedélyből származik, 1978-ban kezdődött Lodi-ban, egy tipikus észak-olaszországi városban. Franco  Bergamaschi  és felesége, Daniela Villa közös szenvedélye a gyógynövények világa és úgy döntöttek, hogy megalkotják a saját..
06 Sep Íme a L’Erbolario Jáde kollekciója, ami pozitív energiákkal vesz körbe!
dorka 0 276
A L’Erbolario Natúrkozmetikumok laboratóriumában értékes növényi hatóanyagokból készült, természetes kozmetikumok készülnek, melyek között most már a ligúr tengerparton magasodó Jáde fák kivonatát tartalmazó termékek is megtalálhatók. A levelekből kivételes hidratáló hatású kivonat készült, amivel a..
04 Sep Accordo Arancio - Az örömteli, regeneráló élmények jelképe is egyben
dorka 0 1076
Csupán pozitív szimbólumok társulnak a narancssárgához, amely az egyik legélénkebb árnyalat. Ez az intenzív szín a vitalitással, a belső harmóniával egyensúlyt teremt lelki állapotunkban. Úgy tartják, hogy az örömteli, regeneráló élmények jelképe is egyben: éppen ezért nyugodtan megbízhatunk az Acco..
02 Aug Tanácsok, tippek az arcszőrzet ápolásához az Assenzio termékcsaláddal!
dorka 0 2359
Assenzio férfiak számára: sokféle szakáll, sokféle termék! Az Assenzio férfiak számára készült termékcsaládjának vadonatúj termékei ideálisak bármely férfi számára, bármely típusú arcszőrzethez: íme néhány hasznos tanács arról, hogyan használja őket.   Minden korosztályban divatos a szakáll: a l..
30 Jan Gréti:
dorka 0 335
Itt vagyok egy újabb fantasztikus L’Erbolario termékkel, amit ha elolvassátok a kis írásom, garantáltan ki szeretnétek majd próbálni.   Aki szereti az édességeket, az tegye fel a kezét! Nem tudom ki mennyire nyújtotta magasra, de szerintem mindenkié közül az enyém van a legmagasabban, ugyanis ha v..
Mutasd 1 tól 12 -ig 26 (3 oldalakat)