Menü
Kosár

L'Erbolario blogbejegyzések RSS Feed

09 Dec Hajnal Bettina: L'Erbolario Silver Bouquet termékcsalád / Teszt
dorka 0 229
Silver Bouquet parfüm Ha egy fiatal nőnek élete első minőségi illatát szeretném ajándékba adni, akkor biztosan ez lenne az. Szolid és ápolt érzetet kelt. Nőként talán úgy tudnám elképzelni, hogy egy laza hétvégi reggel, egy kellemesnek  ígérkező nap kezdetén fújnám magamra. Nem nyúlok érte minde..
13 Oct Hajnal Bettina: L'Erbolario Accordo Viola termékcsalád / Teszt
dorka 0 224
Ebben a bejegyzésben egy olasz márka termékeit szeretném bemutatni, ami nagyon közel áll a szívemhez. Nem ez az első tesztem a L’Erbolariotól, hiszen igazán remek illatcsaládokat találhatunk a kínálatukban. Most az Accordo Viola termékcsaládról hoztam egy bejegyzést.   „Az erdők csendes árnyékában..
20 Feb Hajnal Bettina: L’Erbolario Accordo Arancio Termékcsalád / Teszt
dorka 0 71
A L’Erbolario termékeiről nem először írok bejegyzést és valószínűleg nem is utoljára. Kifejezetten örülök, hogy rátaláltam erre a márkára, mert nekem továbbra is nagyon jó tapasztalataim vannak a használatukat illetően. Az illatcsaládokra rendezett rendszerért pedig egyenesen odavagyok. Annak ellen..
20 Feb Hajnal Bettina: L'Erbolario Rebarbara termékcsalád / Teszt
dorka 0 88
A rebarbarát sokan csak gyümölcsként ismerik, pedig valójában zöldség. A szárát fogyasztjuk, aminek az íze egyedi és különleges, levelei ugyanakkor mérgező és maró hatású oxálsavat tartalmaznak, ezért étkezésre nem alkalmas. Mivel az egyik legalacsonyabb kalóriatartalmú növény, ezért jól illeszkedik..
28 Nov Hajnal Bettina:  L’Erbolario olasz natúrkozmetikumok a természet erejével
dorka 0 160
L’Erbolario márka kalandja egy szerelmi történetből és a természet iránti szenvedélyből származik, 1978-ban kezdődött Lodi-ban, egy tipikus észak-olaszországi városban. Franco  Bergamaschi  és felesége, Daniela Villa közös szenvedélye a gyógynövények világa és úgy döntöttek, hogy megalkotják a saját..
06 Sep Íme a L’Erbolario Jáde kollekciója, ami pozitív energiákkal vesz körbe!
dorka 0 140
A L’Erbolario Natúrkozmetikumok laboratóriumában értékes növényi hatóanyagokból készült, természetes kozmetikumok készülnek, melyek között most már a ligúr tengerparton magasodó Jáde fák kivonatát tartalmazó termékek is megtalálhatók. A levelekből kivételes hidratáló hatású kivonat készült, amivel a..
04 Sep Accordo Arancio - Az örömteli, regeneráló élmények jelképe is egyben
dorka 0 921
Csupán pozitív szimbólumok társulnak a narancssárgához, amely az egyik legélénkebb árnyalat. Ez az intenzív szín a vitalitással, a belső harmóniával egyensúlyt teremt lelki állapotunkban. Úgy tartják, hogy az örömteli, regeneráló élmények jelképe is egyben: éppen ezért nyugodtan megbízhatunk az Acco..
02 Aug Tanácsok, tippek az arcszőrzet ápolásához az Assenzio termékcsaláddal!
dorka 0 2174
Assenzio férfiak számára: sokféle szakáll, sokféle termék! Az Assenzio férfiak számára készült termékcsaládjának vadonatúj termékei ideálisak bármely férfi számára, bármely típusú arcszőrzethez: íme néhány hasznos tanács arról, hogyan használja őket.   Minden korosztályban divatos a szakáll: a l..
30 Jan Gréti:
dorka 0 169
Itt vagyok egy újabb fantasztikus L’Erbolario termékkel, amit ha elolvassátok a kis írásom, garantáltan ki szeretnétek majd próbálni.   Aki szereti az édességeket, az tegye fel a kezét! Nem tudom ki mennyire nyújtotta magasra, de szerintem mindenkié közül az enyém van a legmagasabban, ugyanis ha v..
18 Dec Gréti és az orgona ihlette Lilla Lilla illatcsaládunk
dorka 0 287
L’Erbolario. Lehet sokak számára még ismeretlen ez a név, de most mesélek róla egy kicsit. Réges-régen egy olasz kisvárosban, pontosan Lodiban, egy kedves házaspár létrehozta első kozmetikumait a régi és elismert családi receptek alapján. Sok-sok fáradozással, de sikert sikerre halmozva telt az idő ..
05 May Fruzsi véleménye a L'Erbolario Olíva termékcsaládról
dorka 0 128
A mai bejegyzésben a L'erbolario új, olíva testápolócsaládjáról lesz szó. Első körben 3 termékkel rukkolt elő a márka, tusfürdő, testápoló és sampon tartozik a repertoárba, én az utóbbi kettőt teszteltem. Ha kíváncsiak vagytok a tapasztalataimra, akkor olvassatok tovább!   Olíva tápláló testápoló ..
17 Mar L’Erbolario Olíva testápoló termékcsalád
dorka 0 139
A CSALÁD SZERETETET JELENT Egy hosszú nap után hazatérve üdvözlik és arcon csókolják. Egy kedves emlékkel lepik meg, amely arcára édes nosztalgikus mosolyt varázsol. Szeretettel figyeli, ahogy gyermeke megteszi az első bizonytalan lépéseket és aztán cinkosan néz a másik szülőre, úgy ahogyan, azt c..
Mutasd 1 tól 12 -ig 23 (2 oldalakat)