Menü
Kosár

L'Erbolario blogbejegyzések RSS Feed

18 Nov L’Erbolario gránátalmás csodákkal a tökéletes őszi hangulatért
dorka 0
Már amikor megláttam a szokásosan igényes, gyönyörű csomagolást, tudtam, hogy ez a készlet az ősz ajándéka lesz. Egyszerűen felragyogtak benne az okkerek, a mélyvörösök, a gránátalma pedig szinte leugrott a buja rajzról. Élettel teli grafikát kapott ez a L’Erbolario termékcsalád is, és már ez megadt..
03 Aug Mint egy csésze tea…hidratál, nyugtat és az illatával elvarázsol
admin 0 309
A L’erbolario Tealevelek családja nem csupán illatával, gyengédségével, de már küllemével is elvarázsol!Egy hosszú, forró nyári napon arra vágyunk, hogy egy frissítő zuhany után kényelembe helyezzük magunkat és kényeztessük testünket, lelkünket.Gyakran fogyasztva a nyugtató hatásáról ismert oolong t..
19 Jul Wessely Márti: A verbéna erejével
admin 0 474
Vasfű. Ahogy a magyar megnevezése elég jól sugallja, a verbéna igazi gyógynövény, amelyet már a görög és római orvosok is gyakorta alkalmaztak roborálószerként a vérszegény pácienseik esetében, sőt idegkimerültség ellen is bevetették (igen, a stressz nem a 21. század modern betegsége). A verbénát a ..
02 Apr Az érett bőr ápolásának titkát keresed?
admin 0 419
A bőrápolás valóban tudomány. A kor előrehaladtával a bőr megváltozik, már nem olyan intenzitással újítja meg magát, nem termel a fitt kinézetért felelős összetevőkből megfelelő mennyiséget, finoman enged a gravitációnak és magára gravírozza a mosolyunkat, ami nem mindig tölt el minket a legnagyobb ..
21 Feb Az otthon illata
admin 0 555
Régi trükk, de valóban működik: ha el akarod adni a házad, lakásod, süss kenyeret, főzz kávét, teremts olyan illatokat, amelyek a látogatók emlékeire apellálnak, és amelyek a lakásodat otthonná varázsolják. A trükk persze akkor is működik, ha nem kívánod értékesíteni az ingatlanodat, csupán tovább f..
04 Oct Amikor a kókusz kellemes – itt a L’Erbolario varázslatos termékcsaládja
0 563
A L’Erbolario új termékcsaládja, a Coco nem csak innovatív szemléletével, utazásra tervezett méretével, fenntartható megoldásaival vált egyedivé, hanem illatával is.A kókusz régóta közkedvelt illata a kozmetikai cégeknek, jól el is erodálták, a lágy és kellemes illat sok esetben sértővé vált és ez a..
29 Aug Calabria a neszesszerünkben– Itt a L’Erbolario új termékcsaládja
dorka 0 747
Az első dél-olasz utunk egy konferenciának volt köszönhető, ahol a férjem hosszan adott elő az olasz rádióamatőr társadalom színe-javának. A hivatalos programot megelőző napon, a salernói rádióamatőr állomáson igazi fiesztát álmodtak nekünk a helyi erők. A város amatőreihez tartozó női liga a cucina..
21 Mar Bőrápolás, nem alapfokon – L’Erbolario testápolók a tavasz jegyében
dorka 0 622
Gyerekkori fakuló emlékeim egyike, hogy anya reggel – rutinszerűen – krémezi a lábszárát. A megszokott, odafigyelő mozdulatokkal viszi fel vékony vádlijára a krémet, majd oszlatja szét, nap, mint nap. Ahogy az arcápolás a napi rutinom része lett az elmúlt néhány évben, úgy a bőröm napi szintű ápolás..
24 Feb Wessely Márti: L'Erbolario Lombardia kincsei
dorka 0 597
Azt hiszem, az ember lehet helybe, életérzésbe és életszemléletbe is szerelmes. Az utóbbi évek örök vágyódásai és boldog együttlétei után egyértelmű, hogy családilag fülig belepistultunk Itáliába és erre egyetlen egy gyógymód létezik: maga Itália.A legjobb persze helyben örülni az olasz létnek, de a..
10 Nov 4 tipp az őszi bőrápoláshoz
dorka 0 792
Őszi bőrápolás A nyár az az évszak, amely a legtöbb kárt tudja okozni a bőrben, ezért jól fel kell készülni az elkövetkező hideg napokra. Ennek ellenére hajlamosak vagyunk elhanyagolni az őszi bőrápolást, pedig ez az időszak a legideálisabb arra, hogy komolyabban foglalkozzunk bőrünkkel. Íme néhány ..
09 Dec Hajnal Bettina: L'Erbolario Silver Bouquet termékcsalád / Teszt
dorka 0 941
Silver Bouquet parfüm Ha egy fiatal nőnek élete első minőségi illatát szeretném ajándékba adni, akkor biztosan ez lenne az. Szolid és ápolt érzetet kelt. Nőként talán úgy tudnám elképzelni, hogy egy laza hétvégi reggel, egy kellemesnek  ígérkező nap kezdetén fújnám magamra. Nem nyúlok érte minde..
13 Oct Hajnal Bettina: L'Erbolario Accordo Viola termékcsalád / Teszt
dorka 0 1439
Ebben a bejegyzésben egy olasz márka termékeit szeretném bemutatni, ami nagyon közel áll a szívemhez. Nem ez az első tesztem a L’Erbolariotól, hiszen igazán remek illatcsaládokat találhatunk a kínálatukban. Most az Accordo Viola termékcsaládról hoztam egy bejegyzést.   „Az erdők csendes árnyékában..
Mutasd 1 tól 12 -ig 33 (3 oldalakat)