Menü
Kosár

L'Erbolario blogbejegyzések RSS Feed

04 Oct Amikor a kókusz kellemes – itt a L’Erbolario varázslatos termékcsaládja
0 145
A L’Erbolario új termékcsaládja, a Coco nem csak innovatív szemléletével, utazásra tervezett méretével, fenntartható megoldásaival vált egyedivé, hanem illatával is.A kókusz régóta közkedvelt illata a kozmetikai cégeknek, jól el is erodálták, a lágy és kellemes illat sok esetben sértővé vált és ez a..
29 Aug Calabria a neszesszerünkben– Itt a L’Erbolario új termékcsaládja
dorka 0 235
Az első dél-olasz utunk egy konferenciának volt köszönhető, ahol a férjem hosszan adott elő az olasz rádióamatőr társadalom színe-javának. A hivatalos programot megelőző napon, a salernói rádióamatőr állomáson igazi fiesztát álmodtak nekünk a helyi erők. A város amatőreihez tartozó női liga a cucina..
21 Mar Bőrápolás, nem alapfokon – L’Erbolario testápolók a tavasz jegyében
dorka 0 292
Gyerekkori fakuló emlékeim egyike, hogy anya reggel – rutinszerűen – krémezi a lábszárát. A megszokott, odafigyelő mozdulatokkal viszi fel vékony vádlijára a krémet, majd oszlatja szét, nap, mint nap. Ahogy az arcápolás a napi rutinom része lett az elmúlt néhány évben, úgy a bőröm napi szintű ápolás..
24 Feb Wessely Márti: L'Erbolario Lombardia kincsei
dorka 0 283
Azt hiszem, az ember lehet helybe, életérzésbe és életszemléletbe is szerelmes. Az utóbbi évek örök vágyódásai és boldog együttlétei után egyértelmű, hogy családilag fülig belepistultunk Itáliába és erre egyetlen egy gyógymód létezik: maga Itália.A legjobb persze helyben örülni az olasz létnek, de a..
10 Nov 4 tipp az őszi bőrápoláshoz
dorka 0 387
Őszi bőrápolás A nyár az az évszak, amely a legtöbb kárt tudja okozni a bőrben, ezért jól fel kell készülni az elkövetkező hideg napokra. Ennek ellenére hajlamosak vagyunk elhanyagolni az őszi bőrápolást, pedig ez az időszak a legideálisabb arra, hogy komolyabban foglalkozzunk bőrünkkel. Íme néhány ..
09 Dec Hajnal Bettina: L'Erbolario Silver Bouquet termékcsalád / Teszt
dorka 0 501
Silver Bouquet parfüm Ha egy fiatal nőnek élete első minőségi illatát szeretném ajándékba adni, akkor biztosan ez lenne az. Szolid és ápolt érzetet kelt. Nőként talán úgy tudnám elképzelni, hogy egy laza hétvégi reggel, egy kellemesnek  ígérkező nap kezdetén fújnám magamra. Nem nyúlok érte minde..
13 Oct Hajnal Bettina: L'Erbolario Accordo Viola termékcsalád / Teszt
dorka 0 882
Ebben a bejegyzésben egy olasz márka termékeit szeretném bemutatni, ami nagyon közel áll a szívemhez. Nem ez az első tesztem a L’Erbolariotól, hiszen igazán remek illatcsaládokat találhatunk a kínálatukban. Most az Accordo Viola termékcsaládról hoztam egy bejegyzést.   „Az erdők csendes árnyékában..
20 Feb Hajnal Bettina: L’Erbolario Accordo Arancio Termékcsalád / Teszt
dorka 0 224
A L’Erbolario termékeiről nem először írok bejegyzést és valószínűleg nem is utoljára. Kifejezetten örülök, hogy rátaláltam erre a márkára, mert nekem továbbra is nagyon jó tapasztalataim vannak a használatukat illetően. Az illatcsaládokra rendezett rendszerért pedig egyenesen odavagyok. Annak ellen..
20 Feb Hajnal Bettina: L'Erbolario Rebarbara termékcsalád / Teszt
dorka 0 267
A rebarbarát sokan csak gyümölcsként ismerik, pedig valójában zöldség. A szárát fogyasztjuk, aminek az íze egyedi és különleges, levelei ugyanakkor mérgező és maró hatású oxálsavat tartalmaznak, ezért étkezésre nem alkalmas. Mivel az egyik legalacsonyabb kalóriatartalmú növény, ezért jól illeszkedik..
28 Nov Hajnal Bettina:  L’Erbolario olasz natúrkozmetikumok a természet erejével
dorka 0 656
L’Erbolario márka kalandja egy szerelmi történetből és a természet iránti szenvedélyből származik, 1978-ban kezdődött Lodi-ban, egy tipikus észak-olaszországi városban. Franco  Bergamaschi  és felesége, Daniela Villa közös szenvedélye a gyógynövények világa és úgy döntöttek, hogy megalkotják a saját..
06 Sep Íme a L’Erbolario Jáde kollekciója, ami pozitív energiákkal vesz körbe!
dorka 0 385
A L’Erbolario Natúrkozmetikumok laboratóriumában értékes növényi hatóanyagokból készült, természetes kozmetikumok készülnek, melyek között most már a ligúr tengerparton magasodó Jáde fák kivonatát tartalmazó termékek is megtalálhatók. A levelekből kivételes hidratáló hatású kivonat készült, amivel a..
04 Sep Accordo Arancio - Az örömteli, regeneráló élmények jelképe is egyben
dorka 0 1182
Csupán pozitív szimbólumok társulnak a narancssárgához, amely az egyik legélénkebb árnyalat. Ez az intenzív szín a vitalitással, a belső harmóniával egyensúlyt teremt lelki állapotunkban. Úgy tartják, hogy az örömteli, regeneráló élmények jelképe is egyben: éppen ezért nyugodtan megbízhatunk az Acco..
Mutasd 1 tól 12 -ig 28 (3 oldalakat)