Menü
Kosár

Szállítási információk

Házhoz szállítás díjszabása

Magyarország közigazgatási területén belül GLS futárszolgálattal történő szállítás esetén a szállítási díj: 990,- Ft.

MPL futárszolgálattal történtő szállítás esetén:

0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.

-10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.

- 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

 

Bruttó 20 000,- Forint értékű vásárlás felett, GLS futárszolgálattal történő szállítás esetén díjmentes a házhoz szállítás!


A megrendelt és készleten lévő termékeket GLS futárszolgálattal történő kézbesítés esetén a megrendelés beérkezését követő munkanapon szállítjuk - aznap 10 óráig leadott megrendelések esetén -, kivéve hétvégén és ünnepnapokon. Az MPL futárszolgálattal történő kézbesítés esetén a szállítási idő 2-3 munkanap.

Az ettől eltérő kiszállítás lehetőségét elektronikus üzenetben vagy telefonon közöljük.A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetési módja

Utánvételes fizetés esetében a megrendelt terméket a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával a futárnak kell kifizetni. Amennyiben bankkártyával szeretné az utánvét összegét kiegyenlíteni, azt személyesen a futárnál kell jeleznie. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.


Amennyiben lehetséges, kérjük, pontos összeggel várja a futárt.


A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és a csomagon észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és NE vegye azt át! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben válassza a bankkártyás vagy a PayPal online fizetési lehetőséget. Az összeg beérkezését követően megküldjük megrendelését.

 

Házhoz szállítás, információk
Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.
Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Amennyiben Ön az Magyar Posta általi kézbesítést választotta, abban az esetben az MPL futárszolgálat a kézbesítést kétszer kísérli meg, utána a csomagot a területileg illetékes postahivatalban lehet átvenni.

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!