Menü
Kosár

Szállítási információk

Házhoz szállítás díjszabása

Magyarország közigazgatási területén belül a szállítási díj: 990,- Ft.
 

Bruttó 15 000,- Forint értékű vásárlás felett díjmentes a házhoz szállítás!


A megrendelt és készleten lévő termékeket a megrendelés beérkezését követő munkanapon szállítjuk - aznap 10 óráig leadott megrendelések esetén -, kivéve hétvégén és ünnepnapokon.
Az ettől eltérő kiszállítás lehetőségét elektronikus üzenetben vagy telefonon közöljük.


A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetési módja

Utánvételes fizetés esetében a megrendelt terméket a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával a futárnak kell kifizetni. Amennyiben bankkártyával szeretné az utánvét összegét kiegyenlíteni, azt személyesen a futárnál kell jeleznie. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.


Amennyiben lehetséges, kérjük, pontos összeggel várja a futárt.


A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és a csomagon észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és NE vegye azt át! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben válassza a bankkártyás vagy a PayPal online fizetési lehetőséget. Az összeg beérkezését követően megküldjük megrendelését.

 

Házhoz szállítás, információk
Webáruházunk megrendeléseit az  GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.
Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!