Menü
Kosár

A rét királynői

Ez a megnyugtató illatvilág a természet ébredésének lágy illatait idézi. A parfümben a zöld falevél, rózsa, kamilla, réti legyezőfű, cédrusfal illatai fedik fel az egyszerűség végtelen szépségét.

Kiszerelés:: 50 ml
Ez a megnyugtató illatvilágú parfüm a természet ébredésének lágy illatait idézi. A parfümben a mezei virágok ártatlan illatvilága keveredik a könnyű erdei illatokkal, így felfedve az egyszerűség végtelen szépségét.Illatjegyek: zöld falevél, rózsafa, kamilla, réti legyezőfű, cédrusfa  ..
17.215 Ft
Nettó ár:17.215 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: százszorszép-, réti legyezőfű- és kamilla szerves kivonata, kamilla olajos kivonata, szerves napraforgó- és ligetszépe magjainak olajos kivonata, szappanosíthatatlan olívaolaj frakció, szójababból nyert E vitamin, hidrolizált búza-, szója, zab és kukoricafehérje, sárgarépábó..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: réti legyezőfű-, kamilla- és százszorszép szerves kivonata, felületaktív zab aminosavak, hidrolizált rizsfehérje Réti legyezőfű, százszorszép és kamilla… elbűvölő, apró tavaszi virágok képzeletbeli zuhataga teszi szebbé a mindennapi fürdést, zuhanyzást ezzel a finom ..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)