Menü
Kosár

Ortensia

Illatok koncentrált együttese, amelyek egymást körbefonva nyílnak és virágzanak, ahogyan buján kihajt a csodálatos hortenzia is: a legfinomabb, legkönnyebb, vonzó és csábító illatokat árasztja, így közvetíti a nőiség valódi bűverejét.

Ortensia illatú parfüm
Legnépszerűbb
Kiszerelés:: 50 ml
Illatjegyek: hortenzia, vaníliavirág, ylang-ylang, fehér moha Illatok koncentrált együttese, amelyek egymást körbefonva nyílnak és virágzanak, ahogyan buján kihajt a csodálatos hortenzia is: a legfinomabb, legkönnyebb, vonzó és csábító illatokat árasztja, így közvetíti a nőiség valódi bűverejét. ..
17.000 Ft
Nettó ár:17.000 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: növényi alapú tisztító paszta kókusz-, napraforgó- és repceolajokból, hortenzia gyökér kivonata, rizscsíra olaj, sárgarepce olaj, hidrolizált rizsfehérje Rizscsíra olaj, sárgarepceolaj, hidrolizált rizsprotein: növényi eredetű összetevők, amelyek biztosítják a lágyító, ru..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: hortenzia gyökér kivonata, napraforgóolaj, rizskorpaolaj, rizs- és sárgarepce csíraolaj, sárgarepce vaj, szappanosíthatatlan olívaolaj frakció, szójababból nyert E vitamin Kétségkívül a szépség himnusza a hortenziák virágzása, amely apró szirmaival csodálatos gömböt formá..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 300 ml
Funkcionális összetevők: hortenzia gyökér kivonata, felületaktív zab aminosavak, hidrolizált rizsfehérje A hortenzia kivonata, a készítmény fő összetevője védő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik és tiszteletben tartja még az érzékeny bőrt is. Mindennapi használat esetén is..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Kiszerelés:: 125 ml
Az elegáns üvegflakont úgy terveztük, hogy lakása stílusához igazodjon. A flakonban lévő oldatba helyezheti bele a bambuszpálcikákat. A pálcikák finom, nőies illata kellemessé varázsolja lakókörnyezetének hangulatát. Használata: Helyezze a pálcákat az illatos oldatba, miután levette a kupakot és ..
7.495 Ft
Nettó ár:7.495 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)