Menü
Kosár

Silver Bouquet

Az ezüst, akár egy tükör, visszatükrözi nemcsak a külsőnket, hanem a lelkünket is, lehetővé téve számunkra, hogy megfigyeljük azt és elmerengjünk rajta.

Silver Bouquet autóillatosító levélkartonnal
Új
Kiszerelés:: 10 ml
Miért ne tölthetné meg ez a friss illat az autó utasterét is a mindennapokban? Az autóvezetők számára az „ezüst csokor” illatosítója igazi energialöketet fog adni...
5.534 Ft
Nettó ár:5.534 Ft
Silver Bouquet dezodor lotion
Új
Kiszerelés:: 100 ml
Funkcionális összetevők: üröm levél kivonat,muskotályzsálya kivonat, muskotályzsálya levélből desztillált víz, hanga és levendula levelek kivonata, Szakállzuzmóból készült uzninsav s..
4.947 Ft
Nettó ár:4.947 Ft
Silver Bouquet folyékony testápoló krém
Új
Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: üröm levél kivonat, muskotályzsálya levél kivonat, muskotályzsálya levélből desztillált víz, hanga és levendula levél kivonat, fehér tajtékvirág olaj, kaka..
9.041 Ft
Nettó ár:9.041 Ft
Silver Bouquet illóolaj
Új
Kiszerelés:: 200 ml
Az ezüst elbűvölő bájjal és szépséggel varázsol el bennünket, csillanása olyan, akár egy elegáns fénytánc. Könnyű újra és újra felfedezni ezt a varázst, köszönhetően ennek ..
9.440 Ft
Nettó ár:9.440 Ft
Silver Bouquet parfüm
Új
Kiszerelés:: 50 ml
Fő összetevők: Keserűnarancs, bergamott, muskotályzsálya, menta levelek, bambusz és fehér pézsma Egy üvegbe zárt „ezüst csokor”, mely fénylő, tiszta, összetéveszthetetlen energiával és mél..
12.550 Ft
Nettó ár:12.550 Ft
Silver Bouquet szappan
Új
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: üröm levél kivonat, muskotályzsálya levél kivonat, hanga levél kivonat, levendula levél kivonat, növényi eredetű paszta kókusz és olíva olajból, fehér tajték..
2.727 Ft
Nettó ár:2.727 Ft
Silver Bouquet tusfürdő
Új
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: üröm levél kivonat, muskotályzsálya levél kivonata, muskotályzsálya levélből kivont desztillált víz, hanga levél kivonat, levendula kivonat, tápióka és cukorn&aac..
5.520 Ft
Nettó ár:5.520 Ft
Silver Bouquet utazószett Silver Bouquet utazószett
Új
Kiszerelés:: 75+75 ml
Ez a csillogó, elegáns szett ideális ajándék önmagunk, és minden szerettünk számára. A Silver Bouquet termékek két speciális formuláját tartalmazza. A szett tartalma: Silver Bouquet tusf&uum..
6.467 Ft
Nettó ár:6.467 Ft
Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)