Menü
Kosár

Silver Bouquet

Az ezüst, akár egy tükör, visszatükrözi nemcsak a külsőnket, hanem a lelkünket is, lehetővé téve számunkra, hogy megfigyeljük azt és elmerengjünk rajta.

Kiszerelés:: 10 ml
Miért ne tölthetné meg ez a friss illat az autó utasterét is a mindennapokban? Az autóvezetők számára az „ezüst csokor” illatosítója igazi energialöketet fog adni...
6.295 Ft
Nettó ár:6.295 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: üröm levél kivonat, muskotályzsálya levél kivonat, muskotályzsálya levélből desztillált víz, hanga és levendula levél kivonat, fehér tajtékvirág olaj, kakaóvaj, kókuszolaj, illipe vaj, bio napraforgó olaj, olíva olaj, szójamagból nyert E vitamin Gazdag, ám mégis könnyed, ..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Az ezüst elbűvölő bájjal és szépséggel varázsol el bennünket, csillanása olyan, akár egy elegáns fénytánc. Könnyű újra és újra felfedezni ezt a varázst, köszönhetően ennek a pálcás illatosítónak, amely azon kívül, hogy rendkívül dekoratív kelléke otthonának, kellemes illattal burkolja be a szobát és..
10.795 Ft
Nettó ár:10.795 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Fő összetevők: Keserűnarancs, bergamott, muskotályzsálya, menta levelek, bambusz és fehér pézsma Egy üvegbe zárt „ezüst csokor”, mely fénylő, tiszta, összetéveszthetetlen energiával és mélységgel rendelkezik. Citrusos, aromás, pézsmás illat...
17.215 Ft
Nettó ár:17.215 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: üröm levél kivonat, muskotályzsálya levél kivonat, hanga levél kivonat, levendula levél kivonat, növényi eredetű paszta kókusz és olíva olajból, fehér tajtékvirág olaj A kézmosás az egyik jelentőségteljesebb cselekedetté vált napjainkban, másrészt a bőrünk szépsége érdeké..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: üröm levél kivonat, muskotályzsálya levél kivonata, muskotályzsálya levélből kivont desztillált víz, hanga levél kivonat, levendula kivonat, tápióka és cukornád felületaktív anyagok Ahogyan az ezüst különleges, érdekes és magával ragadó fénnyel ragyog, úgy a bőrének is új..
7.515 Ft
Nettó ár:7.515 Ft
Kiszerelés:: 75+75 ml
Ez a csillogó, elegáns szett ideális ajándék önmagunk, és minden szerettünk számára. A Silver Bouquet termékek két speciális formuláját tartalmazza. A szett tartalma: Silver Bouquet tusfürdő - 75 ml Silver Bouquet folyékony testápoló krém - 75 ml..
7.595 Ft
Nettó ár:7.595 Ft
Mutasd 1 tól 7 -ig 7 (1 oldalakat)