Osmanthus Parfüm

Osmanthus Parfüm

A bódító illatosfa, apró, csodálatos illatú virág, számos holdhoz kapcsolódó legenda főszereplője. Ez a nagyszerű krém rejtélyes, mint a hold, mely évszázadok óta arról híres, hogy illatát a messzi távolból is érezhetjük, ahogyan azt a kínai költő, Yang Wanli is megjegyzi. Így kevés fújással is könnyedén érezhető hatása, és elkísér egész nap, illata derűs szellőként kíséri viselőjét. 

Fő összetevők: bódító illatosfa oldat, angyalgyökér és damaszkuszi rózsa, szantálfa és vanília

  • Illatpiramis
  • Illatcsalád citrusfélék, virágillat
  • Fejillat szicíliai citrom - mandarin- Bergamot –grapefruit levél- őszibarack- rózsabors 
  • Szívillat bódító illatosfa oldat, angyalgyökér, jázmin, damaszkuszi rózsa és narancsvirág- gardénia 
  • Alapillat szantálfa – Bourbon vanília - benzoin–pacsuli


Az Osmanthus egy Kelet-Ázsiában és Dél-Japánban őshonos örökzöld cserje, melynek aprócska, de erős illatú fehér virágai késő ősszel, főként októberben nyílnak - ennek illatát rejtették a legújabb L'erbolario illatba, amiből nem csak parfüm, de egy egész termékcsalád született.


Amikor megláttam, hogy a citrusos illatcsaládba tartozik az illat egy könnyed, nyári illatra számítottam, de egy gazdagabb, púderesebb illat is meghúzódik a háttérben, ami inkább estére vagy télre teszi tökéletessé és a rózsabors is ad neki egy kis pikantériát. Az illatjegyekből is látható, hogy egy nagyon összetett illatról van szó, amiből nem lehet kiragadni az egyes összetevőket, szerintem nagyon jól sikerült, elegáns és kortalan parfüm lett, amit a huszonéves korosztálytól kezdve bárkin el tudok képzelni. Ja, és majdnem elfelejtettem, hogy a parfüm is és a testápoló is egy selyemmel borított óarany dobozban érkezik, amitől hihetetlen luxus érzetűek lesznek a termékek. 

Copyright L'Erbolario Natúrkozmetikumok © 2020
Created by Ricci

PayPal PayPal PayPal PayPal PayPal Shipping