Menü
Kosár

Accordo Arancio

Úgy tartják, hogy az örömteli, regeneráló élmények jelképe is egyben...

Kiszerelés:: 125 ml
Eredetiség és pozitivitás: ezen előnyökkel kecsegtetnek környezetillatosító termékeink, melyek az Accordo Arancio élettel teli, friss illatát árasztják. Elég, ha belehelyezi a pálcákat a flakonban található oldatba, és máris elfelejtheti a zárt falak közt keletkező szagokat, illetve a hosszú órákig ..
7.495 Ft
Nettó ár:7.495 Ft
Kiszerelés:: 50 ml
Ez a parfüm a derűs lelkesedést ébreszti fel bennünk, egy olyan illatvilággal, mely az Accordo Arancio meleg fényeit és életenergiáját közvetíti. Egy áhított, eredeti illat, amely nőknél és férfiaknál egyaránt pozitív életérzést teremt.Illatjegyek: mandarin, keserű narancs, szilva és vanília&nb..
17.000 Ft
Nettó ár:17.000 Ft
Kiszerelés:: 100 g
Funkcionális összetevők: növényi alapú tisztító paszta kókusz-, napraforgó- és repceolajból, mandarin-, mandarinfa levele-, keserű narancshéj- és lampionvirágból nyert kivonat, narancsmagolaj, hidrolizált árpa fehérje A fürdés, kézmosás hétköznapi rutinja ezzel a szappannal napról napra élvezetes..
3.045 Ft
Nettó ár:3.045 Ft
Kiszerelés:: 200 ml
Funkcionális összetevők: mandarin-, mandarinfa levele-, keserű narancshéj- és lampionvirágból nyert kivonat, desztillált mandarin víz, narancsmagolaj, hidrolizált árpafehérje, organikus napraforgóolaj, szappanosíthatatlan olívaolaj, szójababból nyert E vitamin Nyugodtan rábízhatjuk bőrünk ra..
12.065 Ft
Nettó ár:12.065 Ft
Kiszerelés:: 250 ml
Funkcionális összetevők: mandarinból-, mandarinfa leveléből-, keserű narancshéjból és lampionvirágból nyert kivonatok, desztillált mandarin víz, felületaktív búza aminosavak, hidrolizált árpafehérje A fürdés vagy zuhanyozás üdítő élménye még intenzívebbé válik ezzel az illatvilággal: a krémes hab..
6.815 Ft
Nettó ár:6.815 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)